2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Çok verimli şeffaf bir başkanlık seçimi olmuş, borç açıklanmadan ibra edilmiş Smile divan başkanı karaahmetin yönetiminde al takke ver külah ! üyelerden itiraz gelirse seçim düşebilir, birde özden ve bazı arkadaşların üyelikleri düşürülmüş hazirun listelerinde yer almamış, harbiden karaahmet özden ve arkadaşlardan çekindi ise helal olsun özdene ...
fotoğraflara baktım facia aylarca birbirlerine pislik atarak yazan adamlar yanak yanağa poz veriyor laubali laubali fotolar, belediye başkanı desen zoraki duruyor vekillerden 1 tane yok ! yok agam yok allah rızası için yapmayın...
Hakan Keleş ve ekibi 19 milyon hesabı ne zamandan beri yapıldı bilinmez ama 1. ligde bile 1,5 - 2 milyondan aşağı alan hoca nadirdir, artı ligde tutarsam maddesi varsa ordanda alır , orda yaklaşık 7-8 kişilik ekip olduğunu varsayarsak hesap normal gibi içeriğini açıklasalar bugün en azından görürdük ŞEFFAF ŞEFFAF ! Hee şeyi unuttum Yönetim listesi maşallah dolu dolu iş insanı akıyor, özlemiştik kayıkta geri gelmiş Smile renkli ceketli abi ekibine dahil olmuş Smile 50 şer bin tl olsun versin bu abiler Smile
Başkentten !
09-06-2022, 00:10

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by turkuaz_0628 - 09-06-2022, 00:10

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)