2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
04-06-2022, 23:34,
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(04-06-2022, 22:52)cotanak88 Wrote: Onurcanda gerçekten potansiyel var ama düzenli oynaması lazım oynarsa şu an süper ligteki kalecilerden hiçbir farkı yok, hangi yedek kaleci bir anda maça çıkıp harikalar yaratmış ki geriye dönüp hatırlayalım okanın ilk maçlarında ne sövüyoduk  Big Grin

Bu arada şu Trabzonspordan futbolcu olayını biraz abarttık sanki akşam bir haber okudum Flavio ve Diabateyi istemişiz üstüne Koita,Kouassi,Yunus Mallı ,İsmail Köybaşı, Erce kardeşleri de hoca istemiş tamam bu dayanışma benimde hoşuma gidiyor ama abartmayalım yani oldu olacak kulübün adını da bordo mavi Giresunspor falan yapalım tam olsun başkan kolayını bulmuş işin..

FB de Altay, BJK de Ersan zamanında çok maç hediye ettiler rakiplere ama otnadıkça geldikleri seviye ortada. Ha bu demek değil er bulduğun oyuncuyu oynat ve gelişmesini bekle. Ama Onurcan geçen sene şampiyonlukta Balde kadar pay sahibidir. Şans bulmayı fazlasıyl haketti. Potansiyelini de gösterdi.

2. paragrafına katılmak istemezdim ama malesef imzamı atıyorum ona da. Bizimki resmen adı konmamış pilot takımlığı gibi. Düşünün bakalım TS şampiyon olmasına rağmen kaç maçta puan kaybetti. Antalyaya 4 puan verdiler mesela. Hiç bize sövdükleri beddua ettikleri kadar tepki verdiler mi? hayır çünkü biz pilot takımı gibi davranıyoruz. Sonuçta ligdeki rakiplerinden birisi, başksına bukadar gebe kalmak nedir? Başkan bu yöntemin işe yaradığını düşünüyor heralde ama papaz herzaman pilav yemez.

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 04-06-2022, 23:34

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)