2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Ben hiç istemiyordum İstanbul'un çıkmasını. Uyuz bir takım bunlar da, tıpkı Ümraniye gibi. Taraftar desen yok. Stad desen, Necmi Kadıoğlu (ki orada da oynatmazlar bence). Futbol zevki yerin dibine girdi iyice. Giresunspor olmasa asla izlemem. Hoş, biz de bu kafayla ne kadar daha kalırız meçhul.

Mesela, kimse lütfen yanlış anlamasın ama, bir takımı desteklerken bile "Bandırma çıksın, bize düşecek takım lazım", "Kayseri kupa alsın, avrupada yorulur ligde düşer", "İstanbul gelsin, düşme adayı" gibi gerekçeler der olduk. Eskiden bunlar yerine atıyorum "Ordu gelsin sağlam deplasman olur", "Sakarya kalsın rekabet artsın" vs. gibi beklentilerimiz olurdu. Şu bile ne kadar futbolun renksiz, tatsız ve amaçsızlaştığının kanıtı.
02-06-2022, 23:43

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by bulancak28 - 02-06-2022, 23:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)