2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(25-05-2022, 13:13)Pangal Wrote: Cebinden bir kuruş çıkmadığını bilmiyoruz. Yöneticilerin bile yaptığı ödemeler varken başkanda birşeyler yapmıştır diye düşünüyorum. Benimde kızdığım noktalardan birisi bu yerini bilme meselesi. Neden herhangi birini seçmiyorlar? Hiç mi sevdikleri adam yok bu memlekette? Ya da birini seçerken ona ne söz verip ikna ediyorlar onlarıda konuşmak gerekir. Ali Erenin destek vereceğiz deyip başkan yaptılar sonra kimse destek olmadı söylemini hatırlatmak isterim. Gelen parayı çarçur etmekten kasıt hatalı transferler,fesihlerse hiç itirazım yok. Bizim gibi takımların boşa atacak kurşunu yok. Şahsi fikrim her zaman sabit gerekirse iki oyuncu yerine bir tane alacaksın ama verim verecek oyuncu olacak. Eğer kasıt bu değilse zaten bu beylerden gelen birşey yok. Süper ligin en ucuz takımı kurulmuş, maliyet az olsun diye bir sürü kiralık oyuncu alınmış vs vs bu noktadan bakıp çarçur ediyor diyemem. Başkalarının emeği tanımlamasını doğru bulmuyorum. Kendisinin emeği yok heralde size göre? Başkalarından kastınızında teknik kadro oyuncular olduğunu umut ediyorum. Devletin onayladığı projeyi yaptırtmayanlar, bankadan kredi çıkmasına müsade etmeyenler, kendi şehrinde takımı otele aldırmayanları kast ediyorsanız onların verdikleri "emek" sözünü hiç tutmadıklarını unutmayalım. Rest çektiğini düşünmüyorum. Son toplantıda yapıcı olmaya çalıştı bana kalırsa. Daha önceki konuda sohbet odasında birinci ağızdan başkanın arayıp problem nedir dediğini ve cevap alamadığını yazmıştım. Rest çekmeye niyeti olan biri orta yolu bulmaya bu kadar çaba göstermez diye düşünüyorum. Diğer nokta ise benim içinde 40 milyon çaldı, yalı aldı, kulübü dolandırdı gibi dedikodular yapılsa bende tepki verirdim. Tepki vermem diyende kendine yakıştırıyordur diye düşünürüm.

Madde madde ayrıca açıklayayım, saygısızlık olarak anlaşılmasın lütfen. 

1- Önceki mesajında zaten başkanın neden 1 TL bile vermediğini açıklamıştın. Şimdi ise bilmiyoruz diyerek varsayım yapıyoruz.  Kaldı ki 1 Tl zaten lafın gelişi elbette. Ama klüp tarihinin en yüksek gelirlerini gördüğümüz sezonda maaş bile ödenemeyecek duruma düştük. Süper lig klübünün 8 milyon tahta için aylarca dilenmesi acizliktir, daha ötesi yok. 

2- "Ne söz verip ikna ediyorlar" cümlesi de şahsen garip geldi. Ne ikna etmesi? Seni başkan yapalım dedikleri zaman hemen sevinçten takla atar zaten Hakan gibi egolu birisi. Dolayısıyla ben ne söz verdiler de yapmadılara bakmıyorum, birincisi bi vaadde bulunmaya gerek yok Giresunspor başkanlığından daha büyük vaad olamaz Hakan gibi birine. İkincisi asıl mesele Hakan kendisine hayalinde göremeyecekleri koltuk veren kişilere ne yanlış yaptığı? Hepimizin kabul ettiği üzere, normalde seçilerek gelmesi gereken yere gerçekte atanarak geldi. Dolayısıyla atayan kişilerle iyi geçinmek zorunda. 

3- "Gelen parayı çarçur etmek"derken evet tahmin ettiğin gibi; iyimser söylemle "hatalı", gerçekte ise menejer itelemesi izlenmeden masabaşında karar verilen transferler. Hem paran yok, hemde mevcut parayla ya tutarsa transferi yapmak akıl tutulması gibi geliyor. Ki yine iyimser düşünüyoruz, menejerlerle anlaşıp cukka yapmadığını varsayıyoruz. Yani en iyimser düşüncelerle baksak bile parayı çarçur etmiş deniyor. 

4- Başkalarının emeğinden kasıt elbette teknik kadro ve oyuncular. Başka da emek göremiyorum zaten. Eğer siyasileri vs söylediğimi sanıyorsan o siyasilerin en büyük muhaliflerinden biriyim zaten. Onları savunduğum falan yok burada Hakanı eleştirirken. Bence burada doğru ve yanlış taraflar yok, yanlış ve daha yanlış taraflar var. Ve emek derken evet başkanın emeği yok. Hedef ligde kalmak ise başkanın yapacağı nedir? Ligde kalabilecek yeterlilikte kadro kurmak ve mümkün olduğunca ödemeleri zamanında yapmak, bütçeyi doğru kullanmak vs. Hangisini yaptı peki bizim başkan? Yeterli kadro kurdu mu? hayır. Ödemeleri zamanında yaptı mı? hayır. Doğru yönetim planlama? hayır. Ee naptı peki? Hakan hocanın arkasında durdu ki oda mecburiyetten. 

5- Rest çekme olayı şahsi fikrim değil. Kendi instargramından üstü kapalı mesajı biliyoruz. E üstü açık yazmaya yürek ister zaten. Hadi o mesajdan haberin yoksa bile istifa etmemesi bile zaten rest çekmektir. Neyine güvenerek devam diyor acaba? Daha birkaç ay önce 8 milyon bile bulacak çapın yoktu. Şimdi hayırdır gömü buldun ve hepsini takım için mi harcayacaksın?
26-05-2022, 10:49

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 26-05-2022, 10:49

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)