2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
25-05-2022, 13:13,
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(25-05-2022, 09:19)kerasus Wrote:
(24-05-2022, 20:13)Pangal Wrote: Başkan kongre ile seçilmez takıma atanırsa birileri tarafından 1 tl vermez malesef takıma. Birileri onu aday gösterirken cebine şu kadar koyacağız diye söz veriyor. Kongre üyesi olan herhangi bir kişi birileri tarafından başkan olarak atanabiliyor herkesin şansı var bu noktada. Cebinden verme işi tüzük değişikliğiyle takımın borcu varken pek mümkün durmuyor. Atama ile gelen başkan ne kadar kalacağını bilemiyor ki parasını(varsa) koysun.

E bizde en çok buna kızıyoruz zaten. Madem haketmediğin bir koltuğa başkaları tarafından atandıysan biraz yerini bileceksin. Hem cebinden 1 kuruş çıkmayacak, hem gelen parayı çarçur edeceksin sonra başkalarının emeğinin üzerine konup ben yaptım ben ettim benim takımım diye caka satacaksın. Sonunda iyice haddini aşıp birde seni oraya atayan kişilere rest çekeceksin. e hayırdır birader demezler mi adama? malesef bazılarımız demiyor işte.
Cebinden bir kuruş çıkmadığını bilmiyoruz. Yöneticilerin bile yaptığı ödemeler varken başkanda birşeyler yapmıştır diye düşünüyorum. Benimde kızdığım noktalardan birisi bu yerini bilme meselesi. Neden herhangi birini seçmiyorlar? Hiç mi sevdikleri adam yok bu memlekette? Ya da birini seçerken ona ne söz verip ikna ediyorlar onlarıda konuşmak gerekir. Ali Erenin destek vereceğiz deyip başkan yaptılar sonra kimse destek olmadı söylemini hatırlatmak isterim. Gelen parayı çarçur etmekten kasıt hatalı transferler,fesihlerse hiç itirazım yok. Bizim gibi takımların boşa atacak kurşunu yok. Şahsi fikrim her zaman sabit gerekirse iki oyuncu yerine bir tane alacaksın ama verim verecek oyuncu olacak. Eğer kasıt bu değilse zaten bu beylerden gelen birşey yok. Süper ligin en ucuz takımı kurulmuş, maliyet az olsun diye bir sürü kiralık oyuncu alınmış vs vs bu noktadan bakıp çarçur ediyor diyemem. Başkalarının emeği tanımlamasını doğru bulmuyorum. Kendisinin emeği yok heralde size göre? Başkalarından kastınızında teknik kadro oyuncular olduğunu umut ediyorum. Devletin onayladığı projeyi yaptırtmayanlar, bankadan kredi çıkmasına müsade etmeyenler, kendi şehrinde takımı otele aldırmayanları kast ediyorsanız onların verdikleri "emek" sözünü hiç tutmadıklarını unutmayalım. Rest çektiğini düşünmüyorum. Son toplantıda yapıcı olmaya çalıştı bana kalırsa. Daha önceki konuda sohbet odasında birinci ağızdan başkanın arayıp problem nedir dediğini ve cevap alamadığını yazmıştım. Rest çekmeye niyeti olan biri orta yolu bulmaya bu kadar çaba göstermez diye düşünüyorum. Diğer nokta ise benim içinde 40 milyon çaldı, yalı aldı, kulübü dolandırdı gibi dedikodular yapılsa bende tepki verirdim. Tepki vermem diyende kendine yakıştırıyordur diye düşünürüm.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by Pangal - 25-05-2022, 13:13

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)