2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(24-05-2022, 20:13)Pangal Wrote: Başkan kongre ile seçilmez takıma atanırsa birileri tarafından 1 tl vermez malesef takıma. Birileri onu aday gösterirken cebine şu kadar koyacağız diye söz veriyor. Kongre üyesi olan herhangi bir kişi birileri tarafından başkan olarak atanabiliyor herkesin şansı var bu noktada. Cebinden verme işi tüzük değişikliğiyle takımın borcu varken pek mümkün durmuyor. Atama ile gelen başkan ne kadar kalacağını bilemiyor ki parasını(varsa) koysun.

E bizde en çok buna kızıyoruz zaten. Madem haketmediğin bir koltuğa başkaları tarafından atandıysan biraz yerini bileceksin. Hem cebinden 1 kuruş çıkmayacak, hem gelen parayı çarçur edeceksin sonra başkalarının emeğinin üzerine konup ben yaptım ben ettim benim takımım diye caka satacaksın. Sonunda iyice haddini aşıp birde seni oraya atayan kişilere rest çekeceksin. e hayırdır birader demezler mi adama? malesef bazılarımız demiyor işte.
25-05-2022, 09:19

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 25-05-2022, 09:19

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)