STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
@bulancak28
Yaşınız kaç bilmiyorum ama uslubün birazcık yanlış olmuş,gereken özürü dilemişsin sıkıntı yok...Ben başkasının şeyi ile gerdeğe giriyoruz derken ve bizim bu yarışı kaldıracak psiklojimiz yok cümlesini kurarken sezonun ikinci yarısı veya geneli ile ilgili bir yorum yapmadım....Maçın oynandığı saat ve hafta itibarı ile bu yorumu yaptım...Yorumu yaparken Rize, Göztepe, Altay gibi rakipleri kastederek yorum yaptım...Alttan Rize, Göztepe, Altaydan herhangi birinin üç beş haftalık seri yapmış sekilde veya başabaş veya bir iki puan arkamızda o baskıyı hissedersek bu psikolojiyi yönetecek takımın olmadığını söyledim.. Sebeplerini hepimiz biliyoruz...Başkasının şeyi ile gerdeğe girme işine gelirse kaç haftadır Altay, Rize, Göztepe maçlarını izlemekten takip etmekten gınaaa geldik...Bu takımların oynadığı rakipleri tutar hale geldik...Bu da bir nevi başkasının şeyi ile gerdeğe girme oluyor...Kaç haftadır alacağımız bir galbiyet ile fişi çekecekken halaa o galibiyeti bekliyoruz...Bunları yazarken işkembeden sallamadım mallaesef takım kötü ekonomik sıkıntı başgöstermiş durumda ayrılan ayrılana kalan maçlara baktığımızda yine benim şahsi fikrim olarak Adanademir, Başakşehir maçlarından puan almakta zorlanacağımızı puan alacağımız iki maç olduğunu söyledim biri Altay diğeri belki Hatay yazdım....Altay GS maçında galip gelse veya puan alsa içerideki Altay maçımızda sıkıntı son Haftaki Hatay maçının her şeye gebe olduğunu belirttim...Yine iddaa ediyorum. bu sene bu ligde kaldıysak birazcıkda rakiplerin beceriksizliğinden kaynaklandı...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
26-04-2022, 11:13
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - by sy200028 - 26-04-2022, 11:13

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)