STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
mvsr Offline
Posting Freak
*****

Posts: 3,938
Threads: 81
Joined: Oct 2008
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
@SY200028'e katılıyorum.
Ligi düşme hattının üzerinde bitirip ikinci yarıya başladığımız da kendimizi tekrardan küme düşme hattı içerisinde bulmuştuk.
Göztepe son 11 maçta sadece bu hafta bir puan almış.10 maç üst üste kaybetmiş adamlar.
Altay 15 maçta 3 galibiyet almış.Göztepe ve Malatya galibiyetleri onlarda.3 tanede beraberlikleri var.
Rize'de Altay'a benzer performans göstermiş.1 beraberliği fazla sadece.Onlarıda TS ve Konya galibiyetleri tutuyor ayakta.
Bizi yukarıda tutan 3 maçta çıkardığımız 9 puan oldu.Direkt rakiplerimizi yendik.Onun haricinde GS galibiyeti var.Düşmüş Malatya'yı ise az kalsın yenemiyorduk.Ve çok kaybediyoruz.Bu maçın konusunda yazıyoruz, maçı tutamadık bile.

Lig sonu daha geniş değerlendirme yaparız.Önümüzdeki sezon böyle bir durumun olma ihtimali çok düşük.Bugünki yönetim kafası ile telden altına biz gideceğiz gibi görünüyor.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
26-04-2022, 09:40
Reply


Messages In This Thread
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - by mvsr - 26-04-2022, 09:40

Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)