STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
(21-04-2022, 08:32)semiko Wrote:
(20-04-2022, 23:44)sy200028 Wrote: İlk yarı içerideki maça gitmiştim. Oyunu defanstan kuruyorlar. Kesinlikle bilinçsiz ileri dan dun top göndermeyip ayağa pas ile ileri çıkmaya çalışan bir takım iyi defans yapıp kontralarla gol bulabiliriz bunu yaparken Bjk maçındaki gibi diri olmalıyız. Diabete bu maçta iş çıkarabilir. Muhammed Fenere imza attıktan sonra tamamen gevşedi risk almıyor büyük düşüş var. Traure ye büyük iş düşüyor. Bir puan olsun bizim olsun. Üç puan zor gibi ayı volkan takım disiplinine önem veriyor.

suratından düşen bin parça. hiç bir tepki yok bjk maçında da baktım acaba forma şansı ilk11 kadar bulamadığı için mi öyle başka bişey mi var 

2.yarının hemen başında Sergio ile başlayan 2/3 konratağın daha neti Muhammed'e geldi oyuna girdikten kısa süre sonra. Zahmet edip koşmadı bile. O pozisyonda k.çını kaldırsaydı maçın en tehlikeli pozisyonu idi. 2 maç oynadım diye messi triplerine falanmı girdi nedir, la olm senin daha yaşın ne başın ne? Hemen ne çabuk ben büyük topçuyum triplerine girdin. Bilerek ve isteyerek koşmayan topu almayan oyuncu değil ilk 11 olmadığı için canı sıkılmak, ilk 18 maç kadrosunda olduğu için 2 rekat şükür namazı kılmalıdır. 

(21-04-2022, 08:32)semiko Wrote:
(21-04-2022, 05:06)genoa28 Wrote: Kulübün ınstagram hesabı storyden tüm futbolcuların tek tek antrenman fotolarını paylaşmış şimdilik giden yok Smile

bence kesinlikle burayı takip ediyorlar Big Grin 

bi ara diyorduk ya tek tek futbolcuları arıyorduk fotoğrafta diye.

Orası artık kesinleşti zaten. Defalarca ıspatlandı. Hatta sadece yönetim değil gazeteciler bile burdan duyduğunu flaş haber diye kaktırmaya çalışıyor çoğu zaman. Burada bazı arkadaşlarda trolleme yapıyordu transfer dönemi. Sallamasyon haber veriyordu duyum yaptım diye, misal "Brezilya liginde oynayan Abuzer kadayıf ile anlaşmışız beyler, içerden duyum sağlam" gibi. Yerel basın da hemen flaş haber, Giresunspora yeni sambacı Abuzer kadayıf falan  Big Grin  İçinde olmasak aslında çok eğlenceli şehir  Smile
21-04-2022, 11:55
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - by kerasus - 21-04-2022, 11:55

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)