STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
(20-04-2022, 23:44)sy200028 Wrote: İlk yarı içerideki maça gitmiştim. Oyunu defanstan kuruyorlar. Kesinlikle bilinçsiz ileri dan dun top göndermeyip ayağa pas ile ileri çıkmaya çalışan bir takım iyi defans yapıp kontralarla gol bulabiliriz bunu yaparken Bjk maçındaki gibi diri olmalıyız. Diabete bu maçta iş çıkarabilir. Muhammed Fenere imza attıktan sonra tamamen gevşedi risk almıyor büyük düşüş var. Traure ye büyük iş düşüyor. Bir puan olsun bizim olsun. Üç puan zor gibi ayı volkan takım disiplinine önem veriyor.

suratından düşen bin parça. hiç bir tepki yok bjk maçında da baktım acaba forma şansı ilk11 kadar bulamadığı için mi öyle başka bişey mi var 

(21-04-2022, 05:06)genoa28 Wrote:
(21-04-2022, 04:48)maicon_28 Wrote: Madou Diene: “Giresunspor bazı oyunculara ödeme yaptı fakat Diarra’ya yapmadı. Cuma günü son verilen söz 30 bin Euro yerine getirilseydi, takımda kalacaktık. Onu bile yerine getirmediler.”

Böyle bir ihtimalin de olabileceğini daha önce de forumda konuşmuştuk, muhtemelen Douglas ve Pelupessy'de gitsin diye maaş ödenmemiş, Doukara ve Sankhare bir şekilde sözleşmesinin altında rakamlara gönderildi, bilinçli yapılıyorsa da ilginç bir durum.

Ben şahsen Diarra'yı kayıp olarak görmüyorum, kalsaydı tandemi korusaydık iyi olurdu esasında ama kayıp değil bence ancak yönetimin tam Beşiktaş maçı öncesi bu riske girmesi ya da Pelupessy'de olduğu gibi ödeme yapmayarak ligin kalanını riske atması ne kadar mantıklı tartışılır tabi.

Kulübün ınstagram hesabı storyden tüm futbolcuların tek tek antrenman fotolarını paylaşmış şimdilik giden yok Smile

bence kesinlikle burayı takip ediyorlar Big Grin 

bi ara diyorduk ya tek tek futbolcuları arıyorduk fotoğrafta diye.
21-04-2022, 08:32
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - by semiko - 21-04-2022, 08:32

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)