STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş
(18-04-2022, 10:31)bulancak28 Wrote: Benim aklıma yatmıyor. Şu dört isimden Shapi harici kalanları kusursuz oynadı neredeyse, maçtan sonra tribünlere geldiler. Lig bitmiş neredeyse 1 maç alsan kümede kalıyorsun. Şu anda mı gidiyor bu adamlar ya? Ulan hiç mi para ödenmedi bu insanlara? Hamidou Traore dediğin adam geçen yıl Ads'den gönderildi, ptt 1.ligden ötesini göremezdi, gelgelelim bu demek değildir ki adama para vermeyeceksin. Hiç para almadan mı makine gibi oynadı onca ay? Ben gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum bu oyunculara neden hiç ödeme yapılmamış?
Aynen katılıyorum. Hiç normal değil 6 aydır para alamayıp tekmeye kafa uzatır şekilde mücadele ederken, bir sabah kalkıyorlar ve "hadi bugün sözleşmemi feshedeyim bari atraksiyon olsun biraz" diyorlar. Twitter sohbet odasında birinin demesine göre Salı günü antrenmanda şen şakrak görüntü veren Diarra birdenbire sözleşme feshettiği yetmez gibi Beşiktaşı destekleyecek duruma geliyor aniden. Bir ara her gün geçmişten bir futbolcunun alacakları gelirdi klübe hani. Ula dedik demek kimseye ödeme yapmamışlar X döneminde. Ama o zamanlar bile bunu yaşamadık biz. Her gün "acaba bugün kim feshedecek" diye düşünerek sezon biter mi mk bu ne yahu.

(18-04-2022, 11:20)maicon_28 Wrote: Yerel basın yazmış 

Okan
Hayrullah-Sergen-Perez-Emre T. (veya Zeki Y.)
Çikinho-Flavio 
Serginho-Muhammed-Diabate
Umut Nayir 

Bu kadroyla kaç puan alınır, ayrıca hiçbir aksilik (ceza, sakatlık vs.) yaşanmaması için gün boyunca dua etmemiz lazım Big Grin Yedek bildiğin 0 oluyor Big Grin

Demek ki Emre Taşdemir'i 2 kere kadro dışı bırakıp affetme sebebi buymuş

Orada Zekinin 2 bacağı birden kopmadığı sürece Emre oynayamaz. Zira tek bacakla bastonla çıkan Zeki çok daha verimli olur. Ha baktık Zekinin 2 bacağı birden kesilmiş, öyleyse tribünde birine rica ederiz dayı az şurda idare et diye. Emreye yalvarmaya gerek yoktu yani.
18-04-2022, 11:55
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş - by kerasus - 18-04-2022, 11:55

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)