STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş
16-04-2022, 23:55,
RE: STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş
(16-04-2022, 23:39)quaresma_28 Wrote: Emre tasdemir kadro disi kaldi dediler twitter maç önü fotografinda kapak paylasmislar adami gonderi alti yorumlar zaten kapali .ferhat bey gazetedeki puan durumuyla ugrasacagina diaarra konusunda bi aciklama yapmaliydi takimin kaptani cekip gidiyo millet yaziyo onu da engelliyor zaten ,, aklimizin almadigi isler oluyor gercekten bi kesinlestireydik su ligde kalmayi hayirlisiyla

Ona uğraşıyor demeyelim hiç. Tıpkı sıradan bir vatandaş sade bir taraftar gibi tek yaptığı kendi sosyal medya hesabından tepki gösteriyor. Madem yöneticisin, maçan varsa hemen yarın o gazeteye tekzip yayınlatıp üzerine süslü cümleler ile özür diletirsin. Onu beceremiyorsan paylaşımı bende yaparım. E öyleyse neden ben değilde sen yönetim kurulundasın? Bir zahmet bir farkımız olsun.

Emre konusu ise yönetim fiyaskosu olarak tarihe geçecek türden rezillik. Adamı disiplinsiz hareketleri falan kadro dışı bırakıyorsun. Affettiğin gün bu kez teknik kadrodan biriyle tartışıyor ve el mahkum diyip yine affefiyorsun. Oldu olacak Özgür Bayere özür diletseydiniz bari tam olurdu. Böyle bir kulübe hangi futbolcu ne diye saygı duysun şimdi? Ula yakında malzemecisi bile posta koysa şaşırmam artık. Nolur Allah'ınız varsa daha fazla rezilliğinizi göstermeden çektirip gidin artık.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş - by kerasus - 16-04-2022, 23:55

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)