2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
16-03-2022, 16:44,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Pelu için söyledi. Mahkemesi olacak ama seneye ne kadar kazanırsa o kadar ödememiz düşecek dedi. Bu mevzu sanki biraz verim alamadığımız yabancıları sene sonu yollayamayız bu şekilde elden çıkaralım gibi bir his uyandırdı bende. Sankhare ile ilgili bir olaydan bahsetti ve 900 bin eurosunu kurtardım bu takımın dedi. İmar,özel idare,belediye valilik vs açıktan bir tl almadım. Gelen giden her şey hesaplarda mevcut dedi. Eğer verdim diyen varsa çıksın gelsin dedi. Tesis için projeyi yaptırdık parasını bile ödedik bakanlığa yolladık milletvekilleri el atsın dedi. Hasan buluta rezil ettin kendini dedi kırılan kapı nerede vs diye sordu.
Ama benim en dikkatimi çeken laf araları ben buradayım mesajı verdi. Benim hayallerim var bu takımla ilgili vs dedi. Veremeyeceğim hesap yok herkesle hesaplaşırım, ben bıraktıktan sonra bende sizinle uğraşırım vs giderde yaptı.
Siyasilere sizinde payınız olsn ben bu şehre takıma bu hizmeti yaptım deyip karşılığını istediğiniz günler gelir dedi. Laf arası otobüsün üstündekilerden destek yok dedi.
Ödemeler düzenli dediğini duymadım başkanın ama herhangi bir destek alamayacağının farkında. Gzt 5 milyon bahçeşehir 5 milyon bitexen 30 milyon gelmiş.
Not: ayaküstü karışık yazdım atladığım yerler olabilir
Kötü bir söz gibi düştük dillere.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by Pangal - 16-03-2022, 16:44

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)