STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor
09-03-2022, 22:42, (This post was last modified: 09-03-2022, 22:44 by chotanax.)
RE: STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor
Hakli falan değil, normal olan benim davranışım, o anormalBig Grin

Bir hikaye daha, 2006-2007 yılları, Eskişehir'de okuyoruz, eşim ile sevgiliyiz. Ertesi gün es-es Giresun maçı var. Allah'ın izniyle gidecez maça. O zaman internet şu bu gelişmemiş, daha dogrusu ben çok anlamıyorum o islerden. Hangi otelde kalırlar bilmiyorum. Tespit yapamadım aslında otele gidip baklava vb birşeyler yapacaktım olmadı.

Neyse efendim yolda el ele yürüyoruz eşimle, haller diye bir muhit var, o civarda uzaktan bir baktım polis oto ışığı, arkada böyle yeşilimsi bir otobüs. Ulan acaba bizimkiler mı derken bir yakinlastilar valla bizim otobüs. Eşimin elini bırakıp yola indim, azıcık önlerine çıkıp yavaşlattım, otobüse el salladım falan. Sonra koptum hayattan ne yaparız, nasıl oynarız, şöyle oynarsak olur, defans yaparsak gol yeriz diye düşünürken kaç dk geçti bilmiyorum. Kendime geldim, eşime elimi uzattım, hanım elimi ittirip dedi ki "25 dakikadır hayatta değilsin, git Giresunspor otobüsünün elini tut, daha mutlu olursun" Big Grin
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor - by chotanax - 09-03-2022, 22:42

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)