STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor
07-03-2022, 16:14,
RE: STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor
(07-03-2022, 10:51)semiko Wrote:
(06-03-2022, 18:41)123456 Wrote:
(05-03-2022, 18:52)maicon_28 Wrote: beyler hatırlarsanız sezon başında 44 puan barajı koymuştum. Bizi rahatlatacak puan olarak..

Şuan 32 puandayız kalan 10 maçta 12 puan alabilir miyiz ?

**ve ikinci sorum 44 puan yeter dimi ? Hatta daha azı yeterli olabilir dimi ?

Kalan maç sayısı 10
Rize 23 puanda, 41 yapması için 6 galibiyet lazım. Bence düştü
Altay 26 puanda, 41 puan yapması için 5 galibiyet lazım. Çok zor.
Göztepe 27 puanda 42 puan yapması için yine 5 galibiyet lazım. Mümkün olabilir ama kolay değil.

Biz kalan maçlarda 3 galibiyet 1 beraberlik alırsak ki bu en kötü ihtimal 42 yapıyoruz. Göztepe ile eşit puanda biz öndeyiz. Bence biz bu işi büyük ihtimal gördük ama rehavete girmemek lazım.

mükemmel özetlemişin. ben de göztepe ve rizenin fikstüre bakarak iyiyiz diyordum. ikili averajımızda iyi. 
altay bir çıkış yapabilir cezmik abinin dediği gibi oynadıkları futbol bir tık iyileşti. 
bizim malatyaya kesin vurmamız lazım. antep berabere olur sıkıntı yok. ama onlarda bize iyi gelen takım ilk yarıdaki maçta baya iyi oynadık.

maça gelecek olursak umut ciddi manada artış gösterdi. sezon başında kullandığım cümle sırtı dönük oynar top indirir cümlesi bu maçta vücut buldu her topu ya indirdi ya da arkaya falan aşırdı. boyunun vermiş olduğu dezavantaj şu atik değil ama onu da vucüt çalımı yada yaptığı hareketlerle rakibi ekarte ederek tamamlıyor. sergio 60dan sonra bitiyor. bir de hala birebir geçen seneki taktikleri deniyor bu biraz bizi üzüyor saçma bir yerde yaptın mı bu hareketi patlarsın. 
hayruş güven vermiyor ama bir an yaptığı hareket pozisyon olabiliyor (artı yönde) heyecanı var bence bunu zeki ile aşabilir. zekinin burada mentor olması sağlanabilir. 
perez umarım sene sonu gitmez. maicon o kadar bas bas bağırdı . adam yürüyen taşşak Big Grin

Fenerbahçe'de Pelkas çok formda idi o zamanlar 10 M Euro teklif etmişlerdi de sonradan değerini kaybetti. Şimdi herkes ah vah ediyor.
O sebeple futbolcu değerini bulunca satmak gerekiyor hele bizim takımlar için bu şart oğlu şart. Ben Perez'e 4M euro teklif gelirse (ufak bonuslarla birlikte 4.5) satılması taraftarıyım yaşı 27 olmuş buradan sonra yapabileceği en yüksek seviye UEFA Avrupa ligi takımlarına gitmek olabilir. Diarra konusunda da; yani bize para kazandıracak gibi oynamıyor yabancı sınırı da daralıyor; bence yerine genç Türk bir stoper oyuncusu iş yapabilir benim aklıma direk Başakşehir'den Ravil Tagir geliyor ; hem bize ciddi katkı sağlar hem de oyuncuyu Muhammed Gümüşkaya gibi parlatabilirsek geleceğin yetiştirme takımı olarak borçlarımızı çok daha kolay kapatabilecek bir istikamet üzere yolumuz açık da olur.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor - by kty28 - 07-03-2022, 16:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)