STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor
05-03-2022, 22:27,
RE: STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor
Çok güzel bir galibiyet ve 3 puan, şımarmadan kaldık tamam moduna sokmadan kendimizi maç maç adım adım gideriz umarım antep şu aralar berbat durumda son 5 maçları hatay maçını beklemedeyiz, akabinde bize gelecekler iç sahada antep ve sivası nedense yeneceğimizi düşünüyorum, antalya maçı zor maç 1 puan alırsak amenna, malatya bizim maça kadar düşerse ordan da alırız 3 malatya bizi sever Smile sonlara doğru daha da açılabilirsek fazlasıyla alırız.
Bu arada harbiden şikinyo ve muhammet cuk transferler, muhammet biraz fizikli olsa güzel oyuncu allah için ah birde forvet alsaydık ahhh ahh, diabate bugün hiç girmeseydi keşke anlasaydı yvşk, sergio ise yine sağdan at soldan geç yapmaya çalışıyor harbiden biri desin la sen napıyosun diye ...
Bravo takım, bu arada başkan tff gitti konuştu filan yazılmışta hiç sanmam öyle bişe olsa yerel basındaki habercileri çoktaaaaan resimleri servis ettiyydi, neyse hakem bugün yakmadı yakamadı allahtan var, izle diye çağırdı !
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor - by turkuaz_0628 - 05-03-2022, 22:27

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)