STSL 27.Hafta | Giresunspor - Göztepe
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 27.Hafta | Giresunspor - Göztepe
(26-02-2022, 23:01)kty28 Wrote: Konuya farklı bir bakış yapayım: Yarın yenersek ve başkanın dediği düşük bütçe ile ligde kalırsak gelecek sene bu durumları yaşamamak için para edebilecek Alexis Pérez ve Diarra'dan elde edebildiğimiz en yüksek para ile satıp gereksiz, uyumsuz oyuncu Champnes ile yolları ayırmalıyız. ( Alexis Pérez'den 3 M Euro; Diarra'dan da yaşı sebebiyle 2-2,5 M Euro gelir elde edebiliriz diye düşünüyorum)
Olası bir mağlubiyette artık gelecek seneki PTT'ye genç oyuncularımızı hazırlamalıyız.
Her iki durumda da bu kulübü kurtarabilecek tek durum orta vadede kazanç sağlatacak "Altınordu" ve Hatayspor örneğidir. Elde edilen oyuncular ile parlatacak genç veya formsuz oyuncular bulmalıyoz.
4 büyüklerin bile borcunun hayvan gibi arttığı konjonktürde bizim borcumuzun artmaması çok zor diye düşünüyorum ticaret adamı olarak değil de sıradan bir vatandaş olarak düşünüyorum. Kur cinsindeh borcum olsa ve kur 7 den 13 olsa ve gelirim de lira olsa ben yapamazdım.
Yarınki maç yolumuzu açık etsin inşallah.
olası beraberlik bizi son haftaya kadar iter ancak o zaman da son hafta düşeriz, inşallah yanılırım.

Hangi düşük bütçe? Süper ligdeki gelirler ile borç katlanıyorsa baya ciddi bütçe harcanmış anlamına gelir. Bukadar çöp kadro kurulunca bizde öyle sanıyorduk ama şeffaf başkan sağolsun ayakta uyutmuş bizi. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada bu taraftar hala proteste etmemiş ve hala klübe destek çağrıları yapıyorsa bu yönetim bu taraftarın ta..klarına kurban olsun. Başka şehirde olsa sokağa çıkarmazlar. Rize de bir başkan ben çıkardım ben düşürdüm kafalarına girecek öylemi? hele bir denesin bakalım. Yada Trabzonda bir yönetici çıkıp kendimi övücem diye klübü küçültecek ezik gösterecek öylemi? öperler valla sokakta. Böyle yönetim bu taraftarı öpsünde başına koysun.
26-02-2022, 23:41
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 27.Hafta | Giresunspor - Göztepe - by kerasus - 26-02-2022, 23:41

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)