STSL 27.Hafta | Giresunspor - Göztepe
26-02-2022, 07:48,
RE: STSL 27.Hafta | Giresunspor - Göztepe
(26-02-2022, 00:48)turkuaz_0628 Wrote: Takke düştü kel göründü ! 
Soralım abiler burayı okuyor nasılsa twitterden yanıtlıyorlar sonrasında ...
Bu takım 80 milyon borçla alındı, sonrasında herkesin bildiği ayak bastı parası nereye gitti ( inatla öyle bir para olmadığın söylesenizde salak değiliz bu her üst lige çıkan takıma verilen paradan hepimiz haberdarız.) Googleye yazsan çıkıyor ! 
BU PARA NE OLDU ? Yayıncı kuruluş ne kadar verdi ?
İddaa ne kadar verdi ?
Maç başı galibiyetlerinden gelen para ne kadar ? 
Sponsorlardan ne kdar geldi ?
Verdiği simit parasıyla övünen abilerimizden ne kadar katkı oldu ? 
Devlet kanadından ( Valilik, Belediyeler,vb. yerlerden ) ne kadar geldi ? 
Özel şahıslardan ne kadar geldi ? 

Şİmdi sorularımızı genişletelim 40 milyon fark kur farkını nasıl becerdiniz açıklayın, kim ne aldıda bu kur farkı oluştu ?  Hadi onu geç hiç mi sabit kur farkı diye birşey duymadınız ?
Çektar  orhan ile, zeki yavru ile, dj topçu ile bu paralar nasıl oluştu kimler ne aldı ? 
FATİH GAVLAK İle çalıştınız kimleri getirdi ? kendisi ne kadar aldı ? neden dün sessiz sedasız çekti gitti, misyonu neydi ne amaçla geldi ? 

Burada Yönetimcilik oynayan bi kaç nick var ısrarla yanlışlarını dahi savunan ! buyrun siz yazın hani biz bi boktan anlamıyorz ya siz açıklayın  ! 

Giresunspor elden gidiyor devre arası borca batsakta adam gibi 4 oyuncu alalım ligde kalalım bu borç ve durumdan burda kalarak devam edebiliriz derken, kadro yeterli diyen vardı ! dşşk geçer gibi forvet oyuncularını rahatlattık forvete gerek yok diyen futbol cahili yönetim vardı, şehri küçük bulan gelmediler diyen beğenmediler diyen, şehir buraları haketmiyor diyen ? 
Velhasıl bende başkan olmak istiyorum ! 
Gelelim maça göztepe dahil akabindeki 3 maçtan en az 7 puan almalıyız ! 
Son göztepe maçında hakem çok etki etti korkuyorum bize dönermi o iş bizle telafi etmezler umarım hakem malum şahıs dünyaca ünlü hakemimiz !

Kimse cebinden 1 kuruş vermiyor zaten..Gelen parayıda götürüyor..Tek yaptıkları ödeme zamanı siyasilere dilenerek onu geçiştirmek..Zaten 4 aydırda paralar ödenmiyormuş..Vallahi buradan bir yönetim oluştursak hepsinden iyi yönetiriz en azından çalmayız...Sonuçta bizim de paramız yok şimdiki yönetiminde yok...En azından insanları salak yerine koymayız
Derelili çotanak
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 27.Hafta | Giresunspor - Göztepe - by sokakbaşımeyhane - 26-02-2022, 07:48

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)