STSL 27.Hafta | Giresunspor - Göztepe
26-02-2022, 00:48, (This post was last modified: 26-02-2022, 00:50 by turkuaz_0628.)
RE: STSL 27.Hafta | Giresunspor - Göztepe
Takke düştü kel göründü ! 
Soralım abiler burayı okuyor nasılsa twitterden yanıtlıyorlar sonrasında ...
Bu takım 80 milyon borçla alındı, sonrasında herkesin bildiği ayak bastı parası nereye gitti ( inatla öyle bir para olmadığın söylesenizde salak değiliz bu her üst lige çıkan takıma verilen paradan hepimiz haberdarız.) Googleye yazsan çıkıyor ! 
BU PARA NE OLDU ? Yayıncı kuruluş ne kadar verdi ?
İddaa ne kadar verdi ?
Maç başı galibiyetlerinden gelen para ne kadar ? 
Sponsorlardan ne kdar geldi ?
Verdiği simit parasıyla övünen abilerimizden ne kadar katkı oldu ? 
Devlet kanadından ( Valilik, Belediyeler,vb. yerlerden ) ne kadar geldi ? 
Özel şahıslardan ne kadar geldi ? 

Şİmdi sorularımızı genişletelim 40 milyon fark kur farkını nasıl becerdiniz açıklayın, kim ne aldıda bu kur farkı oluştu ?  Hadi onu geç hiç mi sabit kur farkı diye birşey duymadınız ?
Çektar  orhan ile, zeki yavru ile, dj topçu ile bu paralar nasıl oluştu kimler ne aldı ? 
FATİH GAVLAK İle çalıştınız kimleri getirdi ? kendisi ne kadar aldı ? neden dün sessiz sedasız çekti gitti, misyonu neydi ne amaçla geldi ? 

Burada Yönetimcilik oynayan bi kaç nick var ısrarla yanlışlarını dahi savunan ! buyrun siz yazın hani biz bi boktan anlamıyorz ya siz açıklayın  ! 

Giresunspor elden gidiyor devre arası borca batsakta adam gibi 4 oyuncu alalım ligde kalalım bu borç ve durumdan burda kalarak devam edebiliriz derken, kadro yeterli diyen vardı ! dşşk geçer gibi forvet oyuncularını rahatlattık forvete gerek yok diyen futbol cahili yönetim vardı, şehri küçük bulan gelmediler diyen beğenmediler diyen, şehir buraları haketmiyor diyen ? 
Velhasıl bende başkan olmak istiyorum ! 
Gelelim maça göztepe dahil akabindeki 3 maçtan en az 7 puan almalıyız ! 
Son göztepe maçında hakem çok etki etti korkuyorum bize dönermi o iş bizle telafi etmezler umarım hakem malum şahıs dünyaca ünlü hakemimiz !
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 27.Hafta | Giresunspor - Göztepe - by turkuaz_0628 - 26-02-2022, 00:48

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)