STSL 27.Hafta | Giresunspor - Göztepe
25-02-2022, 10:19,
RE: STSL 27.Hafta | Giresunspor - Göztepe
Başkanın açıklamalarını dinleyim dedim ama çok fazla tahamül edemeden kapadım. Şampiyon olduğu zaman hep biz heop birlikte başardık anlayışına sahipmişmiş. istese ben yaptım da diyebilirmiş ama sevmezmiş bencil olmayı. Ula duymasak bizi yiyecek buda. Hadi onu geçtim, şu şehirde herkes ben şampiyon yaptım diyebilir, doğru yada yanlıştır ayrı ama bir tek sen diyemezsin o lafı. Destek olmadıkça tuvalete bile gidemeyecek kadar beceriksiz olduğunu cümle aleme ispatladın hala neyin "ben yaptım" demesinden bahsediyorsun hiç utanmadan? kendi haline hiçbir yönetme kapasiten olmadığını haykırmadın mı günlerce? hala çıktı karşımıza pişkin pişkin istesem ben yaptım diyebilirdim dedi ya la. Ha birde neymiş klübe sadece 47 milyon girmiş hepi topu, onun da nerelere gittiğini açıkladı falan. Geçenlerde 70 küsür milyon basında çıkan şeyin gerçek olmadığını söyledi. Yani şuan için henüz gelmedi mi yoksa yayıncı kuruluşun klüplere para verdiği olayı tamamen hurafe mi yani? Süper lige çıkınca verilen paralar falan hepsi hurafe mi, yıllarca hayal mi gördü bu süper lige çıkan klüpler? Ligde kazandığın puana göre kasana para girdiği falan şehir efsanesi mi? O gelmedi bu gelmedi diyip durdu. E niye gelmedi peki aslında öyle paralar hiç yokta yıllarca şehir efsanelerine mi inanmışız biz? Daha fazla katlanamadım kapadım artık. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yalnız duymamıştım ama 160 milyon gibi borç falan varsa hiç bize şeffaflıktan bahsetmesin. Çünkü 40 gün 40 gece süren basın açıklaması yapsan 160 milyon borcu mantık sınırlarında açıklayamazsın. Ula süper lige çıktık ama 1.ligdeki kadromuzdan giden adamları hepsini mumla arıyoruz. Geçen sene çoğu maç sövdüğümüz Eren Tozluyu bile, tekniği olmasa da mücadelesiyle taş çıkaran Mehmet Taş, son zamanlarda formsuzluğu ile eleştirdiğimiz Nalepa vs vs. En çok eleştirilen Caner Hüseyin Bağı bile aradığımız maçlar oldu. Hala nasıl olurda borcumuz artabilir yahu aklımızla alay ediyor ve buna şeffaflık adı veriyor. 

Hayır yani madem şeffaflık, taraftar tarafından transfer dönemi çok eleştirilen ne yaptığı sorgulanan Fatih Kavlak ile yollar ayrılmış. Ne yani dün açıklama yaparken böyle bişey yoktu da bugün mü bir anda görüşüp yolları ayırdınız? Madem şeffafsın, diyeceksin ki Fatih bey şu şu konularda klübe hizmet vermiştir şukadar maaş almıştır ve artık şu şu sebeplerle yolları ayırıyoruz zaten. Zaten dediğim gibi eşinin açıklamalarına karşı bir yalanlama yapmadığı sürece bile isteye takımı düşürmek istiyor demektir. Göztepe maçına bilette almıştım ama hiç heves kalmadı. Kalk tee Tireboludan maça git tüm günün ölsün haftasonu, karşılığında takımın sahada nasıl ezilerek yenildiğini izle.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 27.Hafta | Giresunspor - Göztepe - by kerasus - 25-02-2022, 10:19

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)