STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
Çotanax Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
@kerasus
Terbiyesizce ve hadsizce konuşmanı kınıyorum. Önce edeple nasıl konuşulur onu öğren adam gibi davran sonra bu adammış diyip ciddiye alıp lafını dinleyelim.
Kim ne der umrumda değil. Benim bu şehre dair yaptığım çıkarımların sonuna kadar arkasındayım. Bugün Alanya'da küçük bir yer ama Alanya'nın sahip olduğu potansiyel ve kaynaklarla giresun'unkiler karşılaştırılamaz bile. Bir futbolcu sadece takıma değil gittiği yerdeki şartlara da bakar. İstanbul kulüpleri ise bambaşka bir mevzu.

Gelip bir de Giresun altyapısını övmeye kalkıyorsun ben buna sadece gülüyorum. Bu şehrin ulaşabileceği oyuncu havuzu belli, altyapıdaki gençlere verebileceği vaadler ve harcamalar belli. Arada sırada yetenekli oyuncular elbette çıkacak. Anadolu'nun dört bir köşesinde amatör kulüplerden tut büyük kulüplere kadar her yerde böyle oyuncular var. Gelmişsin burada giresun altyapısından şu çıktı bu çıktı. Eee Giresun ne kazanmış bugüne kadar somut olarak hadi onu da söyle !!!
Bir Vedat Muriq vardı bir şekilde keşfedilmiş getirilmiş. Onu bile adam akıllı bir fiyata satamadık. Neden acaba hiç kafayı çalıştırıp düşündünüz mü ?
Cahil,vizyonsuz, problemin kaynağını görmekten aciz bir zihniyetin hakim olduğu yerde ancak günü kurtarırız. Uzun vadede batarız.
Bu takım bu şehir zorlukları aşar ve kalıcı başarıya da ulaşır. Yeterki kimse kendisini dev aynasında görmesin ve ayaklarımız yere sağlam bassın.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
20-02-2022, 22:35
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00 - by Çotanax - 20-02-2022, 22:35

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)