STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
19-02-2022, 19:08,
RE: STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
(19-02-2022, 18:46)coto_zeki Wrote: Yenildik kümeye gidiyoruz haaa evet evet siz demiştiniz her şeyi yazmıştınız bakın yine haklı çıktınız ulan yazmayayım diyorum dayanamadım, her yerde Giresun şöyle küçük şehir Giresun şöyle kötü şehir yeter ulan yeter kendini bu kadar kötüleyen başka şehir var mıdır? Bıktık ulan fakir edebiyatınızdan, Rize senden büyük şehir dimi bırak onu Akhisar ney haddi onu da bırak Sivas Kayseri gibi şehirler ne ama onlar fakir edebiyatı yapmıyor sorun varsa üzerine gidiyor, yıllardır gelen yönetim ağlıyor kimsede demiyor ki hepiniz almaya mı geldiniz belediye verecek, siyasetçi verecek, işadamları verecek en önemlisi cebinde sigara parası olmayan taraftar verecek sen ne yapacaksın her hafta ağlayacaksın o yetmezmiş gibi birde şehri kötüleyeceksin adama hadi oradan derler, sahi stadyum sponsorumuz vardı o iş ne oldu? Kalıcı gelir sorununa değinmiyorum bile.
Dipnot kulüpte çaycısından başkanına kulüpten içeri girerken ve şimdiki mal varlıklarını beyan ederlerse herkes her şeyi görür az omurgalı olun hesap sorun ama içi dolu olsun.
Son sözüm para almaya alışan emir almaya alışır lafım meclisten içeri hem de en içeri.

Zeki abim noktası noktasına kadar on numara yazmışsın andavallılar okusun ....
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00 - by turkuaz_0628 - 19-02-2022, 19:08

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)