STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
19-02-2022, 18:42,
RE: STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
Giresun küçük büyük şehir olayı farklı.
Ayrıca kayseri kümeye diye bağırdı içim acıdı sezon sonu görüşürüz diye puan tablosuna baktım adamlar fişi çekmişler.
Şu doukara ya 900 bin veren yönetim kurulu bir zahmet gelmesin şehre. Bir oyuncu alırken istatistiğine falan bakarsın. Ama hikaye. Bakın yemin ediyorum. Buradan bir ekip kursak daha iyi yönetieiz.daha iyi kaynak kullanırız. Maicon bilir çok konuştuk bunları. Ordu 2008 de full gs kadrosu ile çıkmıştı maçlara. Az A para verdi sezonu tamamladu kaynağını doğru kullandı. Bize de böyle bişey lazımdı. Genç nitelikli kadro kurmak. Geçen sene bunu doğru yaptık. Ama bu sene ne oldu. Geçen seneki takımı kuran yönetimde hoca da burada. O zaman sorun sportif direktörde mi yoksa tüm yetkiyi ona veren başkanda mı... Bu sorular sorulmaz bu şehirde. O yüzden küçük şehir. Herkes birbirine bakıyor. Başkan adayları hep aynı. Isıtıp ısıtıp önümüze veriyorlar. Düşelim alt lige takılalım aga. Büyük bütçe falan bizim işimiz değil. Yağımızda kavuralım. Hazır olmadan çıkmayalım.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00 - by semiko - 19-02-2022, 18:42

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)