STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
paravalancha Offline
Junior Member
**

Threads: 0
RE: STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
Hakan keleş gitse ne olacak diyorsunuz da zamanında bu hamle yapılsaydı bundan kötü olamazdı zaten 4/4 mağlubiyet. Takım bi şekilde direnç gösteriyordu demek ki artık hocanında bi etkisi kalmamış ki oyuncular mücadele de etmiyor. Teknik taktik desen zaten hak getire hakan keleş 2 sezondur şu takıma hucüm olarak herhangi bir katkı sunduğunu düşünmüyorum. Oyuncuların yetenekleri kısıtlı olabilir bunlar detaylı planlamayla hucum organizasyonlarıyla oyuncuya antremanlarda sık tekrarla bişeler katabilirsin. Ama bakıyorsun ver sağa orta ver sola orta var mı planlı bir hücumun yok. Hoca olarak ne kattın bu takıma ekstra hiç bir şey. Milli aralar sezon arası derken takım bayağı bir boşluk buldu bunlar her türlü halledilebilir şeylerdi.
Hoca kolaya kaçtı hep aynı şeyleri deneyerek farklı sonuçlar bekledi. Devre arası yazmıştım zaten 10 haftalık iyi periyotta bizi ulusal basında sosyalmedya da pohpohladılar hoca böyle yönetim şöyle kısıtlı kadro güzel oyun falan derken biraz olduk havası oluşturuldu. İkinci yarı düşme potasındasın ilkyarıdaki şansın olmaz sabredilecek kaybedilecek zamnın olmaz rakiplerin bi sıçrama yaptı sen kaldın geride. İlk yarıdaki o kötü başlangıcı yine yaptın bu sefer 4 puan aldın ama artık önünde ki mesafe kısaldı gardın düştü. Bunların önceden düşünülmesi gereken şeyler.
Yukarda arkadaşın dediği gibi küçük şehrin küçük camiası ve takımıyız kabullenmek lazım belki farklı olabilirdi bu sene ama şansımızı kötü yönde yönetimi hocası futbolcusu olsun hep şikayet ederek söylenerek kullandık.
19-02-2022, 18:21
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00 - by paravalancha - 19-02-2022, 18:21

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)