2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
22-01-2022, 01:04,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Kırk küsür sene sonra lige cikmamiza, hayatımda ilk defa süper lig görmeme rağmen çıktığımız gün kendimi düşebiliriz psikolojisine hazırladım. Ligden keyif almaya bakıyorum. Sene başı puansız başlayınca dedim 10 puanla küme dusmesek bari, Allah'a şükür yüzümüzü kara çıkarmadılar. Ligin en mücadeleci takimiyiz.

Ama lige cikmisken kalalım be hacı, ligin başından beri golcü sıkıntımız, oyun kurucu eksiğimiz vb belliyken devre arasına yeni transferleri yetiştirmiş olalım, yönetim destek diye ağlamasın, şehrin önde gelenleri! artık destek versin, taraftar olayın vehametinin farkına varıp stadı doldursun. Taraftar grupları mıy mıy tezahürat yapacağına baskıyı herkesin ensesinde hissettirsin.

Okan kocuk gidecekse gitsin ama dik duralım ve karşı taraftan şantajla bedavaya diagne ve işimize yarayacak iki topçu daha alalım mesela.

Gsyi deplasmanda yenip Kasımpaşa ya yenilmeyelim, pazar günü alanyaya sahayı dar edelim. Çok şey istemiyorum, bunlar zor şeyler değil, sivas15 sene, Hatay 5 sene öncesine kadar bizim şehirdeki futbol kültürünün onda birine sahip değildi ve bizden daha güçlü şehirler değiller.

Kafam iyi, süper ligden zevk alıyorum ama düşmek istemiyorum...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by chotanax - 22-01-2022, 01:04

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)