2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Ben çift takım mevzusuna takılmıyorum ayrıca zaten öyle birşey de demedim, mesajlarımda direkt Trabzona atıf yapmışım zaten ama iyi okuyup iyi anlamak lazım, Istanbul'da yaşayan bir Giresunlu bir Istanbul takımını tutabilir ya da Bursa'da, Antalya'da, Izmir'de yaşayan bir Giresunlunun o ilin takımlarını da tutabilir bunu da bir önceki sayfada örneklemişim zaten ki buna karşı da değilim, hatta 3-4 takimda tutabilir yasak mı sanki değil ama..

Yerel milliyetçiliğin hobi olduğu, komşu illerin hep rekabet halinde olduğu bu ülkede, sen ekonomik, siyasi, kültürel vsvs her açıdan ezilmişsin bu adamlara, adamlar senin ekmeğini çalmış, suyunu çalmış, kültürünü çalmış, toprağını çalmış e aga sen hala cart curt yapıp ben Trabzonsporluyum dersen bana ters, o zmn her platform da ağlamayı kesecek sevgili Giresunlular.
(This post was last modified: 08-01-2022, 14:49 by genoa28.)
08-01-2022, 14:46

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by genoa28 - 08-01-2022, 14:46

Forum Jump:

Users browsing this thread: 66 Guest(s)