Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor
23-09-2021, 22:19,
RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor
Kırılma anları olan bir maç oldu. Balde reis penaltıyı atsa, Mert Hakan ikinci sarıyı görse farklı bir maç izleyebilirdik. Cüneyt Çakır 13 yıl önce Ali Sami Yen'deki Rize maçında ceza sahası dışında penaltıyı verip maçın kaderiyle oynamıştı. Bugün de vermediği kartla, takım kontraya çıkarken apar topar maçı bitirmesiyle maçın kaderiyle oynadığını düşünüyorum. Takım Süper Lig için yetersiz ancak biraz da şans olması gerekiyor.

Onurcan: Yan toplarda çizgiye yapıştırılmış gibi, elini uzatsa alacağı topu izlediğinden maça 1-0 yenik başladık.
Zeki Yavru: mücadele ediyor, iyi niyetli ancak hücumda çok yetersiz. Zekiye gelene kadar çok adam sayılabilir.
Aziz/Emre Taşdemir: Ligde bizim gibi bir takım için yeterli yerli sol bekler
Diarra-Perez ikilisi: Perez ilk geldiğinde topları izliyordu ancak ben şu an performansından memnunum, ayağı düzgün, mücadelesi iyi. Diarra bildiğimiz Diarra, süper ligde şu ana kadar sırıtmadı.
Pellepusy: Hiçbir numarası yok, vasat altı.
Flavio: Konya maçında fena değildi ancak bu maç kötüydü.
Traore: İyi niyetli, savunmada iyi ancak hücumda yok.
Serginho: Onca transfer var hala onun ayağına bakıyoruz. Çok fazla topla oynuyor ancak takımın gerisini düşününce başka çaresi de yok gibi
Diabate: Bugün rezalet bir performansı vardı, sahada kalması hocaya yazar. Trabzon'dan bize hayır gelmeyeceğinin bir başka örneği
Balde: Oyundan çıkana kadar elinden geleni yaptı, ceza sahasına giriyor, pas dağıtıyor, rakip defansı yoruyor. Süper ligdeki ilk gol ona yakışırdı. Hakan Hocaya fırsat doğdu, umarım hemen kızağa çekmez.
Doukara: yetenekleri takımın üzerinde ancak tek santrafor olmaz
Suleymanov: henüz takıma alışamamış görünüyor, elimizdeki potansiyelli oyunculardan
Erol Can: son 15 dk oynadı ancak ben oyununu beğendim, rotasyonda bizim için faydalı olacaktır.

Hep yazdım tekrara girecek ama sene başında çok güzel bir fırsat vardı, çekirdek kadroyu koruyup kaliteli, az ama öz takviye yapsaydık bundan kötü olmazdı durumumuz, hatta çok daha iyi olurdu. Zaten hala geçen seneki adamların ayağına bakıyoruz. Biz tabii ki Giresunsporluğumuzu yaparak toplama baştan takım kurduk, sağolsunlar sosyal medyada alay konusu olduk, bu nasıl leş takım diye. Takım 6 maçta 1 puan alacak kadar kötü takım değil evet, ama böyle giderse durum kötü... Gerçek mali durumu bilmiyoruz, inşallah orada durum çok kötü değildir.
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - by yyh_28 - 23-09-2021, 22:19

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)