Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor
23-09-2021, 22:06,
RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor
Ben hala şoktayım oynanan futbola. 4 günde bambaşka bir takım gelmiş sanki. bu futbolla konya ve kasımpaşayı göstere göstere yenerdik valla. diğer maçlardan da mutlaka puan aldığımız maç olurdu gs dahil. tabi bu kadro ve bu oyunla. mücadele gücü zaten kendini gösteriyordu ama bal yapmayan arı gibiydik. bugün hakan hoca zamanı hiç görmediğim kadar bilinçli bir oyun vardı sahada. diğer maçlar gibi öne geçip savunmaya çekilmedi rakip, bizim ceza sahasında bile basmaya devam etti. ki o baskıdan genel olarak iyi çıktık hatta pozisyona bile dönüştürdük çoğu zaman. gerçi 2.golde tamda öyle bir baskıda geldi ama okadar da hem kalite farkı hemde deneyim farkı olacak. şu kadroyu zamanında kurupta adam akıllı kamp yeseydi topçular ah hakan başkan ah. şu oyunu ilk hafta oynayabilsek böyle dandik golleri en azından 6. hafta yemezdik. olsun, gol atma şanssızlığını da kırdık doukara da belki kendine gelir artık. ilk golü kaçırmıştım maç sonu tekrarda gördüm. basit bir tecrübesizlik golü onurcan için ama genel olarak onu da beğendim. şans verilirse kesinlikle sırıtmıyor bu ligde. altay ne goller yedi tek başına ne maçlar verdi ama ısrarla şans verilince bugün ne seviyede. 2 hafta önce bile sivasa bedava puan verdi ama bizim onurcan kadar tepki görmedi. Bu arada sivastan çok çok daha etkili oynadık aynı deplasmanda. tek fark biz tecrübesizlikten 2 saçma gol yedik, sivas bedava gol bile buldu. ben işte bugün umutlanmaya başladım.
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - by kerasus - 23-09-2021, 22:06

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)