Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
09-07-2012, 20:29,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
Arkadaşlar yıllardır her sene yeni yönetim, yeni hoca bilmem ne yeni hep yeni bu nedir ya. Bende yıllarca futbol oynadım yazamadan geçemiyorum. Ben bildim bileli Giresunsporun başına biri geçer otekiler obür taraftan indirmeye çalışır. bir hoca gelir iki maç sonra gönderilir, kimin yüzünden vali, Başkan kimin yüzünden istifa ediyor vali kardeşim bu nedir ya. Birkerede birilerinin kuyusunu kazmayın neymiş belediye başkanı takıma çok destek veriyomuş veriyosan ver ama senin takımın başkanının önüne geçmeye niye çalışıyoun bu reklamdan başka birşey değil. Millet vekilleri yönetim arıyomuş ya arasan ne olur aramasan ne bakın futbolun içinden gelmeyen, yönetimde fiziki olarak hizmet etmeyecek olan hiçbir adamın giresunspor a kendine reklam yapmaktan başka çıkarı olamaz. Nerede şimdi o belediye başkanı, nerede o şimdi millet vekilleri needeo bahri kayayı gönderen vali. Bir adam geldi geçen sene parasıda var adam vali yüzünden istifa ediyor. neden etmesin işine elli kişi burun sokuyo. Giresunda maşallah herşeyi bilen insan sayısı o kadar fazlaki. Böyle devam ederse Giresunspora 100 yıl daha gerçek bir başkan gelemez. Giresunsporu seven adam başa geliyor onunda futbol sektörü hakkında bilgisi yok. kimsedendemı yardım almıyolar anlamıyorum.

Bir başkan gelir gelmez bir takıma orjinal stor mağazası kazandırmazmı A.Ş ye dönmek bukadarmı zor. Üye çalışmaları ile Giresun yada istanbuldaki üye toplamaya çalışmazmı. Bir üye kartı maliyeti 1 TL aylık 5Tl verebilecenk milyonlarca giresunlu var çarpma toplama bilen işlem yapsın. Giresunspor hizmetinde çalıştırılacak hiçmi cafe restoran yok? Giresun spor hizmetine Giresun sahiline 2 -3 tane halısaha yapamıyorlarmı. Hep bekleyin paralı biri gelsin parasını döksün masaya alın harcayın. yok öyle birşey, Haberlerde okuyorum bir gazateci yazmış Giresunspora paralı başkan lazım, bu gazeteci ya futboldan anlamıyor yada yönetivcilik hakkında hiç bir bilgisi yok. Spor akademilerinde kulüp yöneticiliği dersi veriliyor oralarda yöneticilik diploması alanlara paramı veriyorlar sanki. Bir takımın potansiyeli yada markası olan bir kulübüm nasılş işletmeye döndürülüp döner seymayeye çevrilebileceğini öğretiyorlar. Bizim kulübümüz ise orjinal forma diye çakma formaları satmaya çalışıyorlar ne bir store var nede formada bir marka logosu!!! hangi taraftar o formayı alır???

Bu foruma yeni üye oldum içimi dökmek istedim aslında yazılacak okadar çok şey varki bundan sonra zaman buldukça paylaşacağım.
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by aşıkcan28 - 16-02-2012, 22:57
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by yucel28 - 29-06-2012, 17:23
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by emrullahe - 09-07-2012, 20:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)