Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor
20-09-2021, 22:58,
RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor
Fenerin savunma üçlüsü adam yiyor. Süratli tek oyuncumuz diabate olduğu için yavaş tempoda oynamak isteyeceğiz, fenerde buna karşı pres yapacak. Büyük ihtimalle ciddi top kayıpları yapıp pozisyon vereceğiz yada uzun oynayıp sürekli topu rakibe atacağız. Bir mucize olup yenilmeyeceksek kesinlikle orta alanı kalabalık tutmalı ve mümkün olduğunca garantici oynamalıyız. Maç 0-0 ilerledikçe kadıköyde seyirci feneri bozar bu durum işimize gelir. İleri üçlü diabate-umut-sergio yapardım ben olsam. Sağ stoper serdar oynuyor diabate hız ve dar alan becerisini kullanabilir. Umut fiziksel olarak kim ile boğuşabilir ve elimizde ki en hareketli forvet. Sergio bizim sağ kenarda ferdiye net üstünlük sağlar.
Orta alanda traore son iki maçta oyunun hücum tarafında joey e net üstünlük sağladı ama bu maç pozisyon bilgisiyle joey sanki daha faydalı olur. Sankhare ölmediyse tecrübesi işimize yarayabilir.
Bu kadar yazdım ama %5 veriyorum puan almamıza hatta gol atarsak bile çok şaşırırım.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - by Pangal - 20-09-2021, 22:58

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)