2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
02-09-2021, 15:58,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(01-09-2021, 23:56)cotanak88 Wrote: Hakan Karaahmet geçen sene mükemmel bir birliktelik yarattı hem şehir hem takım içinde kredisi vardır ama bu sene artık süper ligin verdiği ağırlığımı kaldıramadı nedir hata üstüne hata yapıyor kulüp başkanlarının teknik işlere fazla karışmalarını bende doğru bulmuyorum ama bu sene kulübün anahtarını hakan keleşe ile kavlağa verdi resmen umarım bir bildiği vardır çok kişinin ahı aldı. 

Karaahmet'in diğerlerinden tek farkı takım ritm yakalayınca engellemedi. Daha önce de defalarca havaya girdik seri yaptık ama özellikle Bozbağ döneminde daha fazla palazlanmadan hemen önünü kesti takımın. Bariz şekilde çıkmak istemedi ve bunu çok belli etti bana kalırsa. Ki şimdi geçmişe bakınca sebebi anlaşılıyor. azar azar usulca iyi götürmüş 6-7 sene boyunca. Az olsun benim olsun demiş. Tamda öyle oldu... az olduğunu zaten biliyordukta, onun olduğunu yeni yeni öğreniyoruz. Şuan görüyoruz işte süper lig öyle lig başladıktan sonra birkaç saatçi getirip sonraları birkaç hafta form tutup ligde kalmayı garantileyecek yer değil. Burası çok başka bir lig seviye olarak. Burada başarılı olmak istiyorsan da büyük oynamak zorundasın, götürmek istiyorsan da büyük götürürsün ama işte 1.lig gibi çaktırmadan olmuyor.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 02-09-2021, 15:58

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)