2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(11-08-2021, 00:33)heyulaanil28 Wrote:
(11-08-2021, 00:14)genoa28 Wrote: Emre Taşdemir ile Aziz Behich olursa bende tavım abi.

Umut'a artı olarak yabancı santrafor gelecekse o'na da tavım.

Abi senin kulağına gelmiştir bu yeni transferlerden kim gidecek.

Bence kimse gitmez gönderilmek istenen var mı var en son CHB git dediler rest çekti idmana çıktı bir yere gitmiyorum dedi lig başlamış kimse süper ligi bırakıp gitmek istemez.

En basiti Esat Mala'yı biz ve Samsun istiyordu, herif muhtemelen süper lig için bizi seçti şimdi kiralık gönderileceği yazıyor.

Kale = Okan / Onur / Göktan 
Sağ Bek = Zeki / Hayruş 
Stoper = Alexis Perez / Douglas / Sergen / Diarra / Osman / Fatih
Sol Bek = Emre / Hüsam
Ön Libero = Pelupessy / Traore / Erolcan 
Merkez Orta Saha = Falvio / Sankhare / Nalepa / Esat Mala
Ofansif Orta Saha = ? / Çekdar
Sağ Kanat = Diabate / Sergio
Sol Kanat = ? / CHB 
Santrafor = ? / Balde / Eren / Umut

Umut ve Emre'de tamam dersek kadronun son hali bu oluyor.

-Esasında Hüsam ile vedalaşıp Aziz Behich çekebilsek savunma kısmı fena olmuyor.

-Merkez Orta saha kalabalıklaştı, orda bence Esat net yolcu, bir ara Emre Akbaba dedikodusu çıkmıştı, aslında Esat ile vedalaşıp Emre Akbaba ya da o kalite de ofansif meziyetleri olan birini alabilsek orta saha da fena olmuyor.

-Sağ kanat bir şekilde götürür de sol kanata mutlaka adam akıllı birini çekmek lazım, bilhassa skor katkısı olabilecek biri, bana göre bu maliyetler ile olmaz ama Thiam tam aradığımız profil.

-Ben Umut'tan sonra başka santrafor alınacağını zannetmiyorum ama oraya da 8-12 atabilecek birini çekebilsek ligde kalma adına olumlu işler olur.

GS maçı transferde ki rotamızı da belirler biraz, biz zaten anlık yaşayan bir ülkeyiz, bizim için beklediğimizin dışında olumlu ya da olumsuz skorlar transferde farklı aksiyonlar almamıza neden olacaktır.
11-08-2021, 02:18

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by genoa28 - 11-08-2021, 02:18

Forum Jump:

Users browsing this thread: 49 Guest(s)