2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
13-06-2021, 23:43,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(13-06-2021, 22:40)maicon_28 Wrote: Beyler asıl yerel basın teknolojinin ilerlemesiyle beraber kendi yağında kavrulabiliyor mu ?

Bazı ulusal basınlar bile yıllar geçtikçe teklerken, bizim gibi küçük bir şehir ve dışardan baktığımız kadarıyla çok da üzerine düşülmediği bir yerel basında işler nasıl, işin çok içinde olmadığım için ben de soru işareti Smile

Ulusal basının teklemesi çok normal. Zira artık neredeyse tek merkeze bağlı gibi ana artel medya, aynı başlık kelimesi bile değişmeden tüm gazetelerde basılıyor. E birde özellikle youtube gibi yerlerde çok fazla bağımsız gazeteci güzel kanallar oluşturdu ve ciddi bir izlenme oranlarına ulaşıyorlar. Yani millet sıkıldı artık taraflı olduğu çok bariz olan ulusal basından. E izlenme oranı az miktar düşse bile zararları milyonları bulur bunların. Dolayısıyla gün geçtikçe tekliyor hatta kimisi tamamen kapanıyor.

Gel gelelim yerel basına. Şimdi yerel basın var, mesela olay TV güya yerel basın idi ama tüm Türkiye bilir. Bizdekiler ise lafın gelişi basın diyoruz aslında ama aslında bizde yerel basın diye bişey yok. Dışardan bakıldığı kadarıyla bir hosting maliyeti ile oturduğu yerden haber uyduran İnternet siteleri. (gazeteleri hariç tutuyorum halen varsa, yerel haber sitesi gibi takılanlardan bahsediyorum).. Örneğin spor28 de rastladığım skandalların sayısını ben unuttum. Giresunda oynanan Yeşil Giresun basket maçının haberini sonucunu falan ulusal bazda yayın yapan bir haber sitesinden kopyala yapıştır yapıyor. La en insaf Giresunda ayağının dibindeki maça bile totonu kaldırıp gidemediniz mi. Hadi baskete ilgi duymadıklarını farzedelim.. Bir keresinde giresunspor maçını canlı anlatım koymuşlar. Rakip takım için "Ç. Rizesporumuz
" şeklinde bahsediyor anlatırken. Yav yerel basın olarak Giresunspor'un maçına bile gitmiyorsanız artık pazarda limon satın bari. Hadi işin kolayına kaçıp rakip şehrin yerel sitesinden araklıyorsun. Yahu bari kelimeleri değiştir. Bir keresinde de hazır İstanbul'a gelmişken eskiden beri taraftarı olduğu GS maçına gitmiş onu anlatıyordu.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 13-06-2021, 23:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)