Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
01-06-2012, 16:13,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
yönetim gelecekse ilk işi resmi site açmalı bütün haberleri oradan ve kendi yazsınlar. Yerel gazetelere kocaman bir "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" çeksinler. kulübü sikmeye kalkmasın, en kötüsünden bir halı saha kazandırsın ufak bir şey ya da stadın orada gelen arabaların park ettiği yeri ayarlayıp 50 araçlık otopark yapsın 2-3 lira ücret koyup kulübe aktarsın. geçen seneki kadrodan sözleşmeleri devam eden kiralıklar 5-6 oyuncu kalsın. giresun da store açacak göt kimsede yok onu biliyoz en azından bir orjinal forma, bir tişört falan üretilip satılsın. en azından kulüp çalısanlarının birde futbolcuların maaşlarını zamanında ödeyin ona da şükür zaten bunları yaparsanız giresun da kral olursunuz. ulan her gelen bu kulübü sikmiş batırmış bunlar sosyal hayatında nasıl zengin oldular nasıl ticarette başarılı oluyorlar da giresunspor gibi küçük bir şehrin takımını yönetemiyor hem de 2 milyon gibi yurttaşı olan müthiş potansiyeli var. biz o kadar fikir sunuyoruz gerçekten bu forumda çok zeki arkadaşlar var ve muhakkak sadece kendi karınlarını doyuruyorlar ama bu insanlar nasıl bu kadar zengin ama salak olabiliyor anlamıyorum.
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by aşıkcan28 - 16-02-2012, 22:57
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by faruk28 - 01-06-2012, 16:13
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by yucel28 - 29-06-2012, 17:23
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by emrullahe - 09-07-2012, 20:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)