2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
23-05-2021, 02:22,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(23-05-2021, 01:08)sy200028 Wrote: Benim Türk futboluna inancım bitti  bu akşam.. İki karadeniz takımı elele çıkacaktı belki biz çok istemedik ama Samsunsporlular canı gönülden istediler Her  maç sonucu beraber çıkarız dediler. hakemlerden medet ummadılar. Lobisi var dedik ben özür diliyorum adamlar devreye sokmadılar. Adamların çok hak ettiler ben çok üzüldüm yatıyorum sinir beni boğdu iyi geceler

Renktaş ironi mi yoksa bir kan bağın falan mı var Samsun ile ? 
Fena şekilde hakem desteği oldu, kadroları zaten iyiydi bir de devre arası adeta süper lig takviyeleri yaptılar. Süper lige çıkmaları için yeterliydi 

Ben Samsunspor süper lige çıksa da sevinirdim, Samsun'a çok fena ayar olmama rağmen ezeli rekabeti severim süper ligte rekabet etmeyi, derbi yaşamayı isterdim. Ama çıkamadılar diye öyle bir güldüm ki, Arka Sokaklar Mesut Komiser güldüm birkaç dakika Smile
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by maicon_28 - 23-05-2021, 02:22

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)