Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
24-05-2012, 16:27,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
Osman'dan sonra ilk defa oldu. Ömer Ülkü zamanında hiç olmamıştı. Kayyum zamanında da belediye karşılıyordu. Şimdi ise çok enterasan kaç aydır ödemediler bu faturayı ben anlamadım tek kelime ile yazıklar olsun. Bir tane adam gibi adam bulup ta başımıza geçiremedik.

Ulan madem 2 trilyon para aktardığınızı söylüyorsunuz hiç mi aklınıza gelmiyor bu paraya elbet bitecek insan bir kalıcı gelir kaynağı sağlamak için çalışmaz mı gider bir dükkan kiralarsın toplasan her ay 2.000 lira ödersin cebinden bir store açarsın hadi store'ı da geçtim o kapasite yok diyelim gider giresunspor çayı satan marka ile anlaşırsın sadece o çayı satmak için gazi caddesinin ortasına koyarsın millet zaten giresunspor denilince hemen atlar ben iddia ediyorum her ay 20.000 lira çıkarırsın ne bilim futbolcularına prim verirsin bir nebze çalışanlarına verirsin yaparsın bir şey..

Gider bir halı saha kiralarsın 1 aylığına verirsin oraya 10.000 lira sonra bir kampanya patlatırsın 1 ay boyunca burada halı saha'da oynayın bütün paralar giresunspor'a aktarılacak maç ücreti 5 lirayken 10 lira yaparsın bir de zaten bizim gençlik hemen atlar gider oynar yemin ediyorum 40.000 lira kaldırırsın ya böyle neden cinlik gelmiyor kimsenin aklına

yahu bu takıma madem 2 trilyon para veriyorsun neden geri gelmeyecek bir işe giriyorsun sen manyak mısın hiç mi ticaretten anlamıyorsun ben başkan olsam diyelim 1.000.000 liramı diyelim kulübe mi ayırdım böyle gelir getirecek şeylere harcarım.. kimse de umrumda olmaz sadece giresunspor'un cebine girer bakmayın biizm millet çalışan görse hemen destekler duygusal yönlerimiz kuvvetlidir o 1 milyon olur 4 milyon en azından kulüp rahatlar...

yemin ediyorum anlayamıyorum bizim yöneticilerimizi
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by aşıkcan28 - 16-02-2012, 22:57
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by faruk28 - 24-05-2012, 16:27
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by yucel28 - 29-06-2012, 17:23
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by emrullahe - 09-07-2012, 20:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)