Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
23-05-2012, 09:17,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
(22-05-2012, 22:06) Wrote: GiRESUNSPOR'A BiR DARBE DE AKSA'DAN
Rize ve Orduspor'a binlerce liralık forma reklamı veren AKSA Elektrik Dağıtım AŞ, 18 bin lira borcu var diye Giresunspor Kulüp binasının elektriklerini kesti
Giresun'daki uygulamaları ile her kesimin tepkisini çeken AKSA Elektrik Dağıtım AŞ Bank Asya'dan 2.lige düşen Giresunspor Kulübünün de elektriklilerini kesti. Yıl içersinde şike soruşturması nedeni ile sancılı bir sezon geçiren ve kayyum heyetine kalan Giresunspor'a böylece bir darbede AKSA'dan geldi. AKSA'nın ,18 bin TL'lik elektrik borcunun ödenmemesi nedeniyle kulüp binasının elektriklerini kestiği öğrenildi.
ORDU VE RİZE'YE BİNLERCE LİRALIK REKLAM
TEDAŞ'ın özelleştirilmesinin ardından Giresun ve yöresindeki elektrik dağıtımını alan AKSA özellikle Giresun'da vatandaşlar tarafından eleştiriliyor. Bu arada aynı firmanın Orduspor ve Rizespor kulüpleri başta olmak üzere çok sayıdaki kulübe binlerce liralık forma reklamı verdiği de biliniyor. AKSA nın aynı uygulamayı Giresun'un dışında Trabzon, Ordu veya Rize'de yapmasının mümkün olmadığını belirten taraftarlar ise olaya büyük tepki gösterdiler.
http://www.yesilgiresun.com.tr/spor/gire...h1094.html
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by aşıkcan28 - 16-02-2012, 22:57
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by chotanax - 23-05-2012, 09:17
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by yucel28 - 29-06-2012, 17:23
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by emrullahe - 09-07-2012, 20:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)