2020-2021 Sezonu Enleri ve Akılda Kalanlar
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: 2020-2021 Sezonu Enleri ve Akılda Kalanlar
ben sene başında kerem diye diretiyordum ancak hayruş un adana demir maçı ile başlayan formu kerem gibi bir sağ beki yedek bıraktırdı. ben as olarak geldiğini düşünüyordum keremin kaldı ki bjk ümitli . ama sezon sonuna doğru hayruşda saçmaladı . orada keremi oynatabilirdik.

sezon başı traore ısrarımız vardı serginho yabancı sınırına takılıyor pek süre bulamıyordu ama bulduğu süreleri iyi değerlendirdi. traore ile devam etseydik belki de bugün bunları konuşmuyor olurduk.

eren ayrı bir başlık konusu konuşmak gerek uzun uzun. ben beğenemiyorum ancak bitiricilikleri çok iyi . attığı gollerin çoğu kafa golü. kafayı nereye atacağını iyi biliyor.

keşke onurcan ile başlasaydık. tolgahan abilik yapsaydı sadece. ama bunda da vardır bir hayır.

hüsam hüsam hüsam. deli kardeşim. ordu süperlig deyken bize kiralamıştı öyle tanışmıştık. sana sövüyorlar ama ben seviyorum. her sene yeni yeteneğini keşfediyorsun bu sene orta yapmayı keşfettin. ha gayret yapacaksın.

sergen deli oğlan 2-3 sene içinde abdülkerim bardakçı gibi radara girersin.

diarra ( kabilesini sktiğim en güzel küfürdü hala gülüyorum ) mallık yapmasa neler neler olacaktı.

nalepa sahada istese neler yapacağı messi vari alıp gideceğini gördük. istediği yerde istediği gibi oynatılır umarım ..

caner isiyiin mahvettin la bizi . ambarat vari top sürmen gidip gidip sağ çekip orta yapman.ezbere oynaman dışında sorun yok aga .

sadi senden çok ümitliydim yeni özgür geldi dedim. ama olmadı galiba.

balde kara oğlan. etkisiz çok vuruşun var ama tek adam sensin ilerde koştur atını haydeee..

erol heyecan yapmasan ve yaşın olmasa 2-3 sene içinde avrupaya bile gidebilirsin derdim. heyecan yaptıkça daha fazla hata yapıyorsun . sakin ol biraz. pası iyi at. boş koşma. atletiksin bunu iyi kullan.

mehmet taş. imza isim. levent demiray gibi seninde yerin hazır. kısıtlı kabiliyetlerin arasında neler yaptığını görebiliyoruz. biz senden razıyız ..

ah ulan milinkovic iki top oynasan kraldın şu takımda.

sıra bizim gençlerde boş yapmayın çalışın. örneğiniz çok var bu takımda hele ki başkan da destekliyor şehrimin çocuğu diye ha gayret.

uzoooo . harika bir adamsın kimse seni beğenmez ama dribling çift yönlü olman mükemmel umarım gitmezsin rotasyonda çok iş yaparsın.
10-05-2021, 17:40
Reply

Messages In This Thread
RE: 2020-2021 Sezonu Enleri ve Akılda Kalanlar - by semiko - 10-05-2021, 17:40

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)