2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Bende diyordum şu başlığı ne zaman açarız diye yalnız değilmişim Smile artık kafalar iyice denk düşmeye başladı Smile

Transfere kafa yoramadım daha ama cekdar ile onur ergüne tamamım. Yabancılar da olgun sayesinde geldi. Yerli rotastonunu iyi kurmamız gerek. Sagal mesela denizliden giden direkt aklıma geldi. Pek sevmeyiz hatta söveriz ankaragücünden İbrahim. Al önliberoya koy. Ortada nalepa ve çift yönlü koşabilen birisi. Erol son haftalarda çok hata yaptı ses çıkarmadık ama çok hata yaptı. Ve çok ciddi hatalar. Pas hatası boş koşu vs. Heyecanlı arkadaş kendini de tutamıyor saçma hareketler yapıyor. Erol yedekte olabilir. Ben sameti merak ediyorum hekimoğlunda oynayan ne durumda acaba. Onunda orta alanda kesiciliği iyidi.
10-05-2021, 04:08

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 10-05-2021, 04:08

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)