34. Hafta | ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
02-05-2021, 21:29,
RE: 34. Hafta | Tuzlaspor - ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
(02-05-2021, 21:11)semiko Wrote:
(02-05-2021, 20:30)heyulaanil28 Wrote: Maç Esenyurtta o bölgede Bağcılar, Güngören çok Giresunlu var sızma olursa tüm medya bizi konuşur   Big Grin gece maçları bize yaramıyordu ama bu saatten gece gündüz farketmez şu Menemen de güzellik yapsa puan alsa  Big Grin

Stat çok uzakta ya Smile tepecik maçı için gitmiştim taaaa kaç sene önce. İllallah etmiştim.neyse güzel bir iznimiz var işe gidiyoruz diyip stada gideriz artık.

Esenler ile karıştırmış olabilir. Esenyurt hem Bağcılara falan ters hemde Giresunluların çok olduğu bir yer değil. Esenyurt Güneydoğu ve Doğu Anadolunun kalesidir. Yeni oluşan ilçelerden biridir, öyle ki mahalle sayısı birkaç sene içerisinde 2 katından fazla arttı. Tepecik maçına bende gitmiştim, hatta o dönem Esenyurtta çalışıyordum. Yanılmıyorsam İstanbulspor da orada oynuyor, yada en azından birkaç maçını orada gördüm. 

Yalnız neden o stad? anlam verebilmiş değilim. Bu maç özelinde demiyorum, genel anlamda. Mesela İstanbulspor Yenibosna da oynarken ne diye oraya geldi? Çok yakınında neredeyse yürüme mesafede Avcılar belediye stadı var, hiç olmazsa güzergah çok daha cazip. Hatta Galatasaray ŞL oynarken b takımları o statta(Avcılar) oynamışlardı Real madrid maçları falan. Ne gibi bir + özelliği var anlamadım Esenyurtun. Hatta taa Tuzladan kalkıp Esenyurta kadar onlarca bunun gibi stad vardır. Ha benim fazlasyla işime gelir bu maç için orası ayrı tabi Tongue taksi tutsam 10 dk evde olurum Smile
Reply

Messages In This Thread
RE: 34. Hafta | Tuzlaspor - ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ ! - by kerasus - 02-05-2021, 21:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)