32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
Geçen herkese sempatik gelen açıklamalarından sonra da yazmıştım zaten samsun başkanının ne mal olduğunu. tribünlere oynayıp pandemide işsiz kalan vatandaşlara duyar kasınca baya şirin gözükmüştü ama aha işte 2 gün geçmeden yine içindeki zehiri kustu. Ayrıca akhisarın tuzlanın primlerini neyle kontrol edeceksin? Devlet devlet olacak ve şuandan iitbaren gerek telefon trafiklerini gerekse banka hesaplarını kontrol altına alacak ve böyle şaibelere yol vermeyecek. ama hepimiz biliyoruz bu ülkede işlerin nasıl döndüğünü. ne yapılacaksa bizzat yetkili ve etkili kişilerce yapılacak zaten. ondan diyorum altınorduya puan verip işi tuzlaya bırakırsak şimdiden geçmiş olsun. önce altınorduyu yeneceksin o net. sonra akhisara da prim gidecek ama eğer bizim bildiğimiz gerçekleri teknik heyette önceden bilip takımı ona göre hazırlarsa onları da bir şekilde geçeriz. zira akhisar zayıf takım. ligde iddiası devam ederken bile bol keseden gol yiyorlardı zaten. nekadar prim alsalar da yenebileceğimiz maç. ama tabi yok efendim topu rakibe verelim laylayloma girersek yine geçmiş olsun. çıkıp askerden gelmiş gibi saldıracak ve ne yapıp edip kazanacaksın. 2 de 2 yaptıktan sonra en kötü ihtimal son haftaya yine 2 şer puan önde giricez arkamızdaki 2 takımdan da. ama biz yeterki 2 de 2 yapalım da, bakarsın biri takılmış olur, o anda iş bitmiş olur tuzlaya bile kalmaz. ama dediğim gibi en kötü ihtimal tuzlaya beraberlik yetecek. ama o bile kolay değil. tuzla boş takım değil, uzun süre ligin kaliteli takımlarından biri olarak devam etseler de maddi sorunlardan dolayı dağıldılar 2. yarı. yani prim almaya en müsait takım. değil çelme takmak, 3 atın diye prim verseler, 3 atmadan bırakmazlar. o maç baya sakat ama bi zahmet beraberliği de kurtaralım son haftaya kalırsa.
21-04-2021, 04:08
Reply

Messages In This Thread
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - by kerasus - 21-04-2021, 04:08

Forum Jump:

Users browsing this thread: 18 Guest(s)