23.Hafta | Adanaspor - Giresunspor
21-02-2021, 21:44,
RE: 23.Hafta | Adanaspor - Giresunspor
(21-02-2021, 21:26)heyulaanil28 Wrote:
(21-02-2021, 20:55)sy200028 Wrote: Sosyal medyada Samsunspor sayfasının paylaşımına denk gelmişinizdir. Neymiş kimseyle dost degillermiş. Bu kadar kibirlilik neden padişahın sol dassağından çıktınız herhalde. Sen o sene hiç galibiyeti olmayan Gaziantep'e yenil suçlusu Giresun olsun. İnşallah su Samsun'daki maçta boyunuzun ölçüsünü veririzde biraz susarsınız.

Sokakta godamanlara tribün tabiriyle çekirdekçi tayfaya sorsan Samsun Giresun el ele çıksın şampiyonluk önemli değil kafasındalar hayır efendim tribünden gelen biri olarak söylüyorum herşeye inat şampiyon olmalıyız Samsun rakibimiz olmasa süper lige çıkalımda ikinci olmuşuz playofftan çıkmışız önemli değil derdim bu saatten sonra şampiyonluktan başka birşey kesmez.

Aynen öyle futbolun f sinden anlamayan hayatında bir kere maça gitmemiş akrabalarım giresun Samsun elele yazıyor. Bu takım ikinci lige düşüp son hafta Ünye beraberliği ile ligde kaldığımız sene biz burada puan hesabı yaparken millet neredeydi. İyi günde herkes Giresunsporlu. Öğlen Giresunu  akşama fener cimbom Trabzon bjk destekke çok güzel.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Messages In This Thread
RE: 23.Hafta | Adanaspor - Giresunspor - by sy200028 - 21-02-2021, 21:44

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)