21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor
15-02-2021, 19:41,
RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor
Trabzon şehir birlikteliğinin en büyük örneği zaten. Sevmem orası ayrı ama mikerim İstanbul'u biz niye şampiyon olmayalım vizyonuna sahip olan ilk takım. Bizde aynı vizyon olsa Trabzon'dan önce çıkmışsın. Ama yok. Küçük olsun benim olsun mantığı. Sonra o tren bizim gibi ufak şehirler için kaçmış. Yalnız çok kibirliler. Samsun gibi boş kibir değil en azından başarıları var ama iticiler.

Rize seyircisi için bir şey yazmak yersiz zaten. Uzun yıllardır Süper ligin ekmeğini yiyorlar. Rizeli zenginlerde iyi sahip çıkıyor takıma. Çıkarsak benzer yapılanma yapmamız lazım. Sonuçta şehir olanağı olarak dramatik farklılıklar yok.

Ordu ile atışması güzeldi. Hiçbir zaman bizden yukarıda olmalarını istemem ama hep aynı ligde olsak güzel olur Smile Sezona keyif veren maçlar oluyordu Ordu maçları.

Samsun 2000 sonrası düşüşü kaldıramadı. Bugünden habersiz hep dünle (o da ligde 4 5 sene başarılı olmak) hava yaptı. Bizim en son düşeceğimiz lig burası. Bizim rakibimiz olamazsınız vs vs. Çıktıkları ligde bir sene barinamadılar. Bizim ligde bile barinamadılar hatta. Sonra İsmail Uyanık dediler dediler, daha zengini bulunca düşünmeden sattılar. Bizim isim sponsoru ile makara yaptılar. Yılportu sindirdiler. Başkanları iyi zengin ama. Sikilmazsa FM oynamaktan süper ligde iyi takım olurlar.
Reply


Messages In This Thread
RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - by 123456 - 15-02-2021, 19:41

Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)