2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
O kadar hassas bir dönemdeyiz ki en ufak bir olumsuzluk bu havayı bozacak gibi geliyor o yüzden şehir olarak önce bizim inanmamız lazım eksikleri bende görüyorum rakiplerin transferleri gördükçe bende imreniyorum ama yok işte elimizdekiler bizi buraya getirdi onlara güvenmekten başka çaremiz yok, sosyal medyayı aşırı aktif kullanan bir oyuncu grubumuz var yerel basınımızda haberlerini yaparken daha dikkatli olmalı olumsuz şeyleri bir yana bırakıp motive edici haberler yapmalıla, ben nerden baksan 16-17 senedir bu takıma gönül veriyorum iç saha maçlarını elimden geldiğince kaçırmıyorum inan böyle bir oyuncu grubuna şahit olmadım bi kere kadroda papaz diyebileceğimiz oyuncu yok, yaş ortalaması genç başarıya aç bir kadro kurduk bu kadronun ben başaracağına inanıyorum. Hakan karaahmetin şehre oyuncuların resimlerini astırması,hakan keleşin ulusal basında her röportajında pozitif olması inancımı daha da pekiştiriyor tabi Balıkesir maçıyla totem devam edecek o ayrı Big Grin
18-01-2021, 00:14
Reply

Messages In This Thread
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler .... - by cotanak88 - 18-01-2021, 00:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)