2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Ben çoğunuza katılmıyorum, sene sonu ilk 2'de muhtemel Samsun, Adana Demir ve Altay üçlüsünden ikisini görürüz, kadro kalitesiyle Adana Demir, hoca faktörüyle Altay biraz daha öndeler.

Biz zaten sene başı şampiyonluk için takım kurmamışız başkanın kendisi de bizzat söylüyor, mevcut durumda bile çok net bir şampiyonluk hedefinin olduğunu düşünmüyorum ben

Ben şahsen hem takımdan hem yönetimden şampiyonluk filanda beklemiyorum ama verilen demeçlere ayar oluyorum, çık delikanlı gibi de ki açamıyoruz tahtayı, kadro yeterli vs deme mk, değil abi kadron yeterli değil, rotasyonun dar abi senin 

Bir de Giresun'da epey uzun zamandır iyi kadrolar değil iyi takımlar goy goyu var, epey uzun süredir sene sonu bu goy goydan dolayıdır ki süper lig hayallerimizi bir sonraki seneye erteliyoruz, umarım bu sene aynısı olmaz
17-01-2021, 02:34
Reply

Messages In This Thread
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler .... - by genoa28 - 17-01-2021, 02:34

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)