2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
07-01-2021, 20:03,
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Ben size katılmıyorum özellikle Gökhan konusunda, hem Samsun hem de Adana Demir kadro kalitesi olarak iyi takımlar, oyun anlamında ne biz onlardan iyiyiz ne de onlar bizden, şimdi bu iki transferle iki takım da super oynamayacak tabi ama maç alabilecek iki adam aldılar bu bize göre avantaj mesela, bizim tek başına maç alabilecek tek bir oyuncumuz yok

Gökhan bizim için hem 10 numarada direkt on bire yazabileceğimiz bir oyuncu olabilirdi hem de çok rahat kanatları yedekleyebilirdi 

Transfer yapmayalım kısmına ise kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum, gerekli takviyeler yapılmazsa bana göre bu kadronun ilk iki yapma ihtimali hiç yok, umarım yönetim transferi düşünüyordur, ayrıca transfer tahtası açılacaksa bir an önce açılmalı, eğer son günlere kalacaksa bu tahta işi milletin çöplerini toplayıp takimi da bozmaya gerek yok
Reply

Messages In This Thread
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler .... - by genoa28 - 07-01-2021, 20:03

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)