2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Hoca konusunda genel kanıya katılıyorum. İlk haftalarda çok net hatalar vardı, onun yanı sıra oyun okuması ve hamleleri ciddi manada sıkıntılı bunları hep söyledik. Gel gelelim devre arasına geldik 35 puanla lider girdik. Hakkını vermemiz gereken konularda verelim. 3 günlük ara ile oynadığımız maçlarda bile üst düzey mücadele ettik. Takımda arkadaşlık üst seviyede. Bir arkadaş yazmış saha dışında çok iyi diye. Aynen öyle. Saha içinde de Serginho ve Erol'u içeri atınca fark yarattı. Bizim takım mücadele takımı umarım 2. devre takım kondisyon olarak düşmez.

Transfer tahtasına gelince diken üstü durum aslında. Metin Diyadin'li sene transfer tahtamız kapalı olsa muhtemelen play off yapacaktık. Transfer yaptık son haftalarda kümede kaldık. Bu sene en fazla 3 transfer ki bunlar mümkünse 25 yaş altı kulübe transferi olabilir. Bence en gerekli transfer orta saha merkezde rotasyon olacak yerli oyuncu. Takımda benim gördüğüm kadarıyla Mehmet Taş liderlik görevini yerine getiriyor.

Takımın bu saatten sonra ödeme problemi yaşamaması gerekiyor. Açıkçası mevcut yönetimin iş başına gelmesini istemiyordum ama işin hakkını vererek takımı buraya getirdiler. Bundan sonra Giresun'un birlik olarak hareket etmesi gerekiyor.

İkinci yarıya giriş çok önemli. Koparıp gideceğimizi herkese özellikle kendimize göstermemiz lazım. Hem özgüven kazanalım hem rakipler bizim farkımızda olsun. Samsun, Adana Demirspor gibi muhtemel iki rakibin deplasmanına gideceğiz. Krediyi cebe atmak lazım.
04-01-2021, 13:17
Reply

Messages In This Thread
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler .... - by 123456 - 04-01-2021, 13:17

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)