2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Sezonun ilk yarısı bitti sayılır, lider de kapaticaz bence, altın tepsi ile önümüze sürülmüş bir sezon, bu fırsatı kesinlik kaçırmamak lazım

Bizim kadro hiç bozulmazsa ve transfer yapmazsak play-off yapar ama ilk iki mümkün değil 

Bizim on bir sorunlu değil zaten, on bire stoper ve ofansif orta saha takviyesi yeterli, öyle sol bek gelsin o gelsine gerek yok bence, bu ligde hiç bir zaman bekler şampiyonu belirlemedi, yalnız bizim kulübe acayip zayıf, hoca bile donup baktığında kırk kere düşünüyordur 

Bana göre 4 oyuncuyu kesin şutlamak lazım, Tavares, Madinda ve Milinkovic'e teşekkür etmek, Alpereni de 3.lige tecrübelesin diye yollamak lazım

Transfer de cok ucup kaçmayalım zaten maddi durumlar ortada olduğu için alınacaklar belli;

1) Sadi'ye güvenemeyiz çok sakatlanıyor, ortalama bir stoper yeterli, super ligde oynayamayan veya alt ligde sürekli oynayan bir stoper olabilir 

2)Nalepa'yı kesinlikle yedeklemek şart, o olmadığında onun görevini görecek oyuncu yok, kulübeye transfer yapacağınız için bu ligden bırakılacak oyunculardan biri olabilir

3)on bir yapacak yerli ofansif orta saha kesin şart, nasıl olur bilmiorum ama bulmak lazım, devre arası transfer de en önemli nokta burası 

4)kanatlarımız iyi ama Caner ve Sergi'yi zorlayacak rotasyona girecek oyuncu lazım, ben mesela Ilhan Depe'yi tutuyorum, Kayseri'de kadro bile yapamıyor, çözmek lazım

Devreye lider ve iddialı gireceğimiz için oyuncu çözmek de kolay, 4 yerli transfere net ilk iki adayı oluruz, hadi bakalim
28-12-2020, 00:55
Reply

Messages In This Thread
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler .... - by genoa28 - 28-12-2020, 00:55

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)