6. Hafta | Giresunspor - Adanaspor
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 6. Hafta | Giresunspor - Adanaspor
Maçın özetini izledim.. Goller de dikkatimi çeken hususları yazayım sadece;

*Yediğimiz ilk golde Dirra'nın yerden kalkmamasını herkes yazmış zaten. Doğru.. Yalnız benim asıl anlamadığım yere niye yattığı. Son sürat depar atıp gelmiş ama topu almaya değil kendini yere atmaya. Hadi rakip ceza sahasında bu tarz alakasız şekilde kendini atanları çok gördük ama orada amaç nedir çözemedim. Topa müdehale etse alacak oysaki. O an aklından ne geçiyordu çok merak ettim. 
*Yediğimiz 2. golde kalecinin kaleyi boş bırakıp arka direği tutmaktaki amacı nedir? Top çok yüksekten gelmiyor, dolayısıyla tüm oyunculardan sekip sana gelme ihtimali yok zaten topun. E kafayı vuran da Adanalı olunca boş kaleye gol atması kolay olmuş. Kaleci hatalarında taraftar o kızgınlıkla derya hani kale boş olsa daha iyiydi diye. Hah aynen işte bizimki o durumu uygulamalı göstermiş, rakip oyuncu ceza sahamıza orta yaparken kaleyi boşaltmış. 
*3. golümüzde genç oyuncumuz çok güzel gol atmış. Ama benim için asıl güzel tarafı golden sonraki hareketleri. Skoru eşitlemenin heyecanıyla nereye koşacağını bilmiyor, bir an evvel başlatmak istiyor falan. İşte o heyecan lazım bize tam olarak. O kazanma isteği.. 
*4.golümüzde ise Balde nin kafa vuruş şekli. Bulunduğu nokta da yükselip topun kendisine gelmesini beklemiyor. Baktı top kendisini aşacak gibi, geriye doğru yükseliyor ve o şekilde vuruyor. havada kafaya çıkarken bile topu takip ediyor. işte golcü dediğin böyle olur.
22-10-2020, 01:43
Reply

Messages In This Thread
RE: 6. Hafta | Giresunspor - Adanaspor - by kerasus - 22-10-2020, 01:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)