2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
gördüğüm haberlere göre ben bir tık ümitlendim. sol beke batuhan işçiler çok iyi olur . hücumda katkısı fazla . sağ beke ise bilazer o da keza iyi . biraz kazma ama iyi hüsamın biraz daha iyi hali sol bek sağ bek kale rotasyonları benim için tamamdır. milinkovic umarım katkı sağlar ancak pek ümidim yok. himmet çok etkili bir oyuncu bakmayın forma şansı bulamadığına hepimiz denizlide ağzımız açık izliyorduk. hareketli bir oyuncu ben şahsen beğeniyordum ki kalması da çok iyi olur hakan keleş bence çok kötü bir hoca değil . sivasta yaptıkları ortada çalıştırdığı takım çok olmayabilir dezavantaj olabilir . keşke yardımcılarından birisi tecrübeli biri olsaydı. bu arada eski giresunlu oyunculardan scout ekibi kurmuşuz. baskan tüm giresunluları kadroya alıyor. bu beni sevindirdi . zamanla oturan bir düzen kurulacaktır. giresunlu antrenörlerimiz çok yetkin olmayabilir ancak zamanla olacak hersey . ama sosyal medya ekibi ne olur değişsin. instagramı twitter ı kapatalım gerekirseböyle çocukca paylaşımlar olamaz abi. umarım geçiş dönemidir daha uygun birisi bulunur. eski arkadas cidden pozitif ve vizyon sahibi bir kardeşimizdi. allah yolunu açık etsin
16-08-2020, 12:00
Reply

Messages In This Thread
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler .... - by semiko - 16-08-2020, 12:00

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)